حریق مخزن ۳۰ هزار لیتری روغن در طبس مهار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۵۱۷۵

حریق مخزن ۳۰ هزار لیتری روغن در طبس مهار شد

حریق یکی از مخازن روغن یک واحد فرآوری و تصفیه روغن در شهرک صنعتی طبس که شامگاه دوشنبه رخ داده بود، با تلاش نیروهای آتش‌نشانی و دستگاه‌های امدادی و اجرایی به طور کامل مهار شد.
طبس

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بیرجند، این حادثه حدود ساعت ۱۸:۴۰ در یکی از مخازن این واحد صنعتی رخ داد؛ مخزن حادثه‌دیده حدود ۳۰ هزار لیتر ظرفیت داشته و حاوی مواد هیدروکربنی مرتبط با فرآیند تصفیه روغن بوده است.

 

با حضور نیروهای آتش‌نشانی در محل، عملیات اطفای حریق و خنک‌سازی مخزن و تجهیزات مجاور انجام شد و پنج تیم آتش‌نشانی در عملیات مهار آتش مشارکت داشتند. همچنین برای پیشگیری از سرایت حریق، مخازن مجاور تحت پایش و خنک‌سازی قرار گرفتند.

 

بر اساس آخرین اطلاعات، آتش‌سوزی تا ساعت ۱۹:۲۰ به طور کامل خاموش شده و شرایط در محل تحت کنترل است.

 

در این حادثه تاکنون گزارشی از خسارت جانی اعلام نشده است.

 

بررسی‌های اولیه حاکی از آن است که حریق در جریان عملیات تخلیه و بارگیری مواد هیدروکربنی و ایجاد خلأ در فرآیند کار رخ داده است؛ با این حال، علت دقیق و نحوه وقوع حادثه همچنان از سوی کارشناسان در حال بررسی است و اطلاعات تکمیلی پس از پایان بررسی‌های فنی اعلام خواهد شد.

 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی پیش‌تر با اشاره به دشواری اطفای حریق مواد روغنی و هیدروکربنی، اعلام کرده بود که فاصله مناسب مخزن حادثه‌دیده با سایر مخازن و شرایط وزش باد موجب شده بود خطر سرایت حریق به دیگر مخازن کاهش یابد.

 

نیروهای آتش‌نشانی و عوامل اجرایی پس از مهار کامل حریق، اقدامات لازم برای ایمن‌سازی محل و بررسی ابعاد حادثه را ادامه دادند.

پربازدیدترین آخرین اخبار