کد خبر:۱۴۶۰۳۳
در دانشگاه شهيد بهشتي
آزمون دانشنامه پزشکی فردا برگزار ميشود
آزمونهای كتبي دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی پزشکی فردا، پنجشنبه، 24 شهریور در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار ميشود.
دکتر سیدامیرمحسن ضیایی در گفتوگو با خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، گفت: پنجاه و هشتمین دوره آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی با رقابت 2500 نفر و بیست و پنجمین دوره آزمون دانشنامه فوق تخصصی پزشکی با رقابت حدود 280 نفر پنجشنبه، 24 شهریور در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می شود.
دبير شوراي آموزش پزشكي و تخصصي افزود: اين آزمون به صورت كتبي برگزار شده و آزمون شفاهی نيز 26 تا 28 شهریور بر اساس برنامه زمان بندی اجرا می شود.
وی ادامه داد: با توجه به اينكه آزمون در دو قسمت شفاهی و کتبی برگزار می شود، حدنصاب نمره قبولی براي کسب مدرک دانشنامه تخصصی 70 درصد کل نمره آزمون کتبی و 70 درصد کل نمره آزمون شفاهی است.
ضیایی با اشاره به جذب اعضای هیئت علمی از میان افرادی که در آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی پذیرفته می شوند، گفت: پذیرفته شدن در آزمون دانشنامه یکی از شرایط ورود به هیئت علمی است و افراد باید سایر شرایط اعلام شده از سوی دانشگاه ها را نیز کسب کنند تا بتوانند به عضویت هیئت علمی در دانشگاه های علوم پزشکی دربیایند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰