رژه دریایی ۳۱۳ شناور در اروندرود به مناسبت سالروز شکست حصر آبادان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۱۳۰۲

رژه دریایی ۳۱۳ شناور در اروندرود به مناسبت سالروز شکست حصر آبادان

۳۱۳ شناور سبک و سنگین بسیج دریایی امروز با رژه در اروندرود، سالروز شکست حصر آبادان را گرامی داشتند.
شکست حصر آبادان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از آبادان، هم‌زمان با گرامیداشت پنجم مهر سالروز شکست حصر آبادان، جمعی از لنجداران و صیادان خوزستانی با برپایی رژه دریایی در اروندرود، یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشتند و این مناسبت ملی را ارج نهادند.

در این آیین، ۳۱۳ شناور سبک و سنگین از نیروهای بسیج دریایی مسیری چهار مایلی را از مقابل منطقه شطیط تا یک مایل پس از اسکله‌های بندر آبادان طی کردند.

این رژه با حضور شناورهای بسیج دریایی شامل لنج‌ها و قایق‌های صیادی و شماری از شناورهای نظامی برگزار شد.

شهر آبادان که از روزهای نخست جنگ تحمیلی در محاصره نیروهای بعثی عراق قرار گرفته بود در پنجم مهرماه سال ۱۳۶۰ پس از انجام موفق عملیات ثامن‌الائمه(ع) با رمز نصر من‌الله و فتح قریب از محاصره خارج و حصرش شکسته شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار