چشم امید دانشگاه‌های منطقه به دانشگاه‌های ایران اسلامی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۷۳۹۷
مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان ایلام:

چشم امید دانشگاه‌های منطقه به دانشگاه‌های ایران اسلامی است

مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان ایلام گفت: چشم امید دانشگاه‌های منطقه به در صحنه بودن و رسالت دانشگاه‌های ایران اسلامی است.
دکتر احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ايلام، تصریح کرد: دانشگاه مبدا تحولات هر جامعه است، هر گاه دانشگاه خوب باشد جامعه هم خوب می شود و به سمت پویایی پیش خواهد رفت، لذا چشم طمع بدخواهان و همچنین خیرخواهان به دانشگاه که مرکز تولید و موتور محرکه فکر و اندیشه جامعه است، دوخته شده است.
 
وی در ادامه بیان داشت: دانشجویان باید در متن جامعه قرار بگیرند و به نوعی زبان گویای جامعه باشند.
 
احمدی افزود: دانشجو باید با علم و عقل محور بودن در پویایی و توسعه و تحقق اندیشه های ناب اسلامی و تئوریزه نمودن دستاوردهای انقلاب به بطن جامعه، پیشرو تمام ملت باشد.
 
مسئول سازمان بسیج دانشجویی دانشگاه های استان ایلام تصریح کرد: در حال حاضر که ایران اسلامی، الگوی بیداری جهان اسلام است، دانشجو باید با دفاع از منافع ملی و ارزش های انقلاب، در راستای شناخت ایدئولوژی انقلاب اسلامی تلاش بیشتری نماید.
 
وی در ادامه گفت: رسالت دانشجویان در توجه به بیداری اسلامی و قیام های ضد استکباری، اکنون که نسخه های لیبرال دموکراسی و تلاش استکبار جهانی برای حاکم کردن نظم نوین جهانی در منطقه کار ساز نبوده و البته آموزه های انقلاب اسلامی ایران منطقه را با قدرت درنوردیده و منجر به کاهش قدرت غربی ها شده است، سنگین و سنگین تر شده است، به طوری که چشم امید دانشگاه های منطقه به در صحنه بودن و رسالت دانشگاه های ایران اسلامی است.
 
احمدی بیان داشت: تمام تحولات بیداری اسلامی منطقه با الگو گیری از حرکات انقلابی دانشجویان مسلمان اوایل انقلاب اسلامی ایران است که موتور محرکه در هر جنبش ضداستکباری در منطقه دانشجویان هستند و همین دانشجویان باید بیدار تر از گذشته باشند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار