بسيج دانشجويي داعيه دار تربيت بهترين نيروها براي مديريت آينده نظام است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از رشت، اسماعيل جانعلي پور، يكي از نخبگان استان گيلان به نمايندگي از دانشجويان و نخبگان بسيجي در دومين همايش نخبگان بسيجي كه روز گذشته، چهارم آذرماه در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد رشت برگزار شد، تصريح كرد: بسيج دانشجويي داعيه دار تربيت بهترين نيروها براي مديريت آينده نظام است.
اين نخبه بسيجي ادامه داد: بسيج دانشجويي در دهه چهارم انقلاب كه دهه پيشرفت و توسعه است با رويكرد پژوهش محور و چندسويه، به نخبگان علمي و سياسي توجه جدي دارد.
وي با بيان اينكه امروز نگاه جهان به انقلاب اسلامي ايران است، يادآور شد: بي ترديد سهم نخبگان بسيجي در اين گذار بحراني با عنايت به توصيه مقام معظم رهبري كه نخبه پروري را تكليف كرده اند، اين است كه با درك موقعيت كشور در بسترهاي جهاني و منطقه اي، وظيفه همراهي و تعميق آرزوهاي ديرينه خود را تا رسيدن به روزهاي تابناك آينده مصرانه و پرطراوت، پيگيري و تعقيب كنند و زمينه ساز ظهور ناجي بشر و حقيقت انكارناپذير مهدي موعود (عج) باشند.
هامون محمدي، فرمانده سپاه قدس گيلان نيز در اين مراسم با بيان اينكه عمق بخشي يكي از مهمترين كارهاي بسيج است، اظهار داشت: بعد از انقلاب بيشترين فعاليت بسيج در امور اجرايي بود.
وي برگزاري همايش نخبگان را يك رويكرد خوب دانست و تصريح كرد: ما بايد بسيجيان را به مرحله نخبگي برسانيم.
محمدي اظهار داشت: منويات مقام معظم رهبري در خصوص نوآوري و شكوفايي با معرفي نخبگان در همايش نخبگان بسيجي ظهور و بروز مي يابد.
همچنين مهندس قهرماني، استاندار گيلان در اين همايش مقام معظم رهبري را يك بسيجي خواند و گفت: بسيجي واقعي بايد بار امانت را بر دوش بگيرد، از همه تواناييهاي خود درست استفاده كند و خود را به خدا بسپارد تا بتواند به آرامش واقعي دست يابد و ديگران را به آرامش برساند.
وي نخبه پروري و رسيدگي به امور نخبگان را از بركات انقلاب اسلامي عنوان كرد.
لازم به ذكر است، در پايان اين مراسم به تمامي اقشار بسيج از جمله بسيج دانشجويي، مهندسان، فرهنگيان، هنرمندان و ورزشكاران و ... جوايزي اهدا شد./انتهاي پيام/