اولين جشنواره استاني فيلم كوتاه بسيج در همدان برگزار مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۹۵۲۶

اولين جشنواره استاني فيلم كوتاه بسيج در همدان برگزار مي‌شود

رئيس سازمان بسيج دانشجويي استان همدان، از برگزاري اولين جشنواره استاني فيلم كوتاه بسيج در 28 مهر ماه جاري در همدان خبر داد.
 بهروز خانلر در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در همدان، از برگزاري اولين جشنواره استاني فيلم كوتاه بسيج در 28 مهر جاري در همدان خبر داد و گفت: فراخوان اين جشنواره با عنوان «سكانس بيداري» از 25 مرداد ماه آغاز شده است و تا 25 مهر ماه سال جاري ادامه دارد.

وي افزود: انسجام بخشي به هنرمندان فيلمساز در قالب گروه‌هاي هنري و انجمن‌هاي فيلم بسيج و شناخت و استعداديابي هنرمندان فيلمساز بسيجي از جمله اهداف برگزاري اين جشنواره است.

خانلر تصريح كرد: پيش‌بيني مي شود بيش از 100 هنرمند، آثار خود را به دبيرخانه اين جشنواره واقع در سازمان بسيج هنرمندان همدان ارسال كنند.

رئيس سازمان بسيج دانشجويي استان همدان يادآور شد: ‌در اين جشنواره داوران و مهماناني از تهران حضور دارند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار