فرهنگ‌سازی به چه قیمتی!
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۰۹۲۲

فرهنگ‌سازی به چه قیمتی!

با توجه به معضل بدحجابی و راهکارهای متعدد، ظاهراً خیلی‌ها خودشان را به خواب زده‌اند!
گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»؛ با توجه به معضل بدحجابی و راهکارهای متعدد و غریبی که گاهاً در گوشه و کنار به چشم می خورد!! رسانه ملی در فرهنگ سازی گویا گوی سبقت را از دیگر رقبا ربوده!
 
مدتی پیشتر سیل فیلم های خارجی و آسیای شرقی، زنان این مجموعه ها را به اسطوره های جوانان ما تبدیل نمود و در پی آن عکس های مبتذل و فیلم های مستهجن این بازیگران که سبک زندگی لاقید لائیک را به جوانان ایران تزریق می کرد، مسئولان را به این فکر انداخت که شمار تولید آثار داخلی را افزایش دهند.
 
اما این بار از آن سوی بام سقوط کرده ایم؛ آرایش های زننده بازیگران ایرانی زن تلویزیون به حدی مبراست که این روزها تصاویرشان به جای بازیگران و خواننده های غربی پوستر محافل شده و جالبتر آنکه رئیس سازمان صداوسیما مدعی است آنچه که ما شاهدش هستیم به علت تکنیک های تصویری بوده و مصداق گریم است نه آرایش!
 
در برخی موارد دیگر مجریان زن در برابر دوربین چادر به سر می کنند، اما عملا از وقار و متانتی که انتظار می رود بانوی عفیف ایرانی مزین به آن باشد، خبری نیست.
 
همین چند روز پیش خانم مجری جوان تلویزیون که این روزها راه به راه در برنامه اش اتفاقات غریب می افتد با حرکات وقیح دست و پا آهنگ خواننده میهمان را همراهی می کرد؛ به عبارت دیگر در رسانه فرهنگ سازی که نکرده اند هیچ، شأن چادر را نیز تنزل داده اند و این قطعا در شرایط کنونی جامعه ما اصلا اتفاق مبارکی نیست.
 
اخیرا نوع پوشش و آرایش بازیگران زن در جشن خانه سینما و گریم زننده بازیگر نقش پلیس زن مجموعه «سقوط آزاد» تیر خلاص عالم هنر بود بر پیکره مسئله حجاب و الگوپروری و حضور زن در اجتماع و فرهنگ سازی! اما هنوز هم خیلی ها خودشان را به خواب زده اند!!! 
پربازدیدترین آخرین اخبار