خاکدامن: سرمایه‌گذاری در استارتاپ‌ها و حل مسائل مناطق محروم اولویت مؤسسه برکت است + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۰۳۴۴
در جمع خبرنگاران

خاکدامن: سرمایه‌گذاری در استارتاپ‌ها و حل مسائل مناطق محروم اولویت مؤسسه برکت است + فیلم

نماینده مؤسسه دانش‌بنیان برکت، سرمایه‌گذاری در استارتاپ‌های جدید و استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای رفع مشکلات صنایع و مناطق محروم را دو اولویت اصلی این مؤسسه اعلام کرد.
استارتاپ

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، خاکدامن با اشاره به حضور مؤسسه دانش‌بنیان برکت و مجموعه‌های زیرمجموعه آن در نمایشگاه اینوتکس گفت: این مؤسسه امسال دو اولویت اصلی را در این نمایشگاه دنبال می‌کند.

وی افزود: نخستین اولویت، سرمایه‌گذاری در استارتاپ‌های جدیدی است که در مسیر ورود به زیست‌بوم دانش‌بنیان و تأسیس شرکت‌های تازه قرار دارند.

خاکدامن ادامه داد: اجرای مأموریت‌های حاکمیتی از طریق نوآوری باز، استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای حل مسائل صنایع و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین برای رفع مشکلات مناطق محروم، دومین اولویت مؤسسه دانش‌بنیان برکت است.

کد ویدیو

موسسه برکت برای سرمایه‌گذاری روی ۱۰۰ استارتاپ جدید برنامه‌ریزی کرده‌ است

رئیس مؤسسه دانش بنیان برکت گفت: در نمایشگاه اینوتکس امسال با بیش از ۱۰۰ استارتاپ جدید ارتباط گرفتیم و هماهنگی‌های اولیه برای سرمایه‌گذاری روی آن‌ها انجام شده است.

وی افزود: در حوزه نوآوری اجتماعی نیز حدود ۷۰ طرح به ما ارائه شده که در حال ارزیابی آن‌ها هستیم.

خاکدامن اضافه کرد: مجموع بودجه طرح‌های در دست بررسی برای سرمایه‌گذاری حدود ۱۰۰ میلیارد تومان است و تاکنون نیز نزدیک به ۲۰ میلیارد تومان طرح در حوزه سرمایه‌گذاری اجتماعی در نمایشگاه ارائه شده است.
 
کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار