رهبر فرزانه انقلاب در كانون توجهات جهان اسلام قرار دارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۱۶۱۶
رئيس دانشگاه لرستان:

رهبر فرزانه انقلاب در كانون توجهات جهان اسلام قرار دارد

رئيس دانشگاه لرستان با اشاره به اينكه اخباري مبني بر مقلد شدن مسلمانان جهان به رهبر فرزانه انقلاب به گوش مي‌رسد، گفت: رهبر معظم انقلاب امروز در كانون توجهات جهان اسلام قرار دارد.
به گزارش خبرنگار «خبر گزاري دانشجو» از خرم‌آباد،  حسن زمانيان امروز در آيين توديع و معارفه مدير كل سابق و جديد امور فرهنگي دانشگاه لرستان هنر نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران را توأم ساختن علم با دينداري توصيف كرد و اظهار داشت: هر ساله در جهان تعداد زيادي به جمع فارغ التحصيلان مي‌پيوندند، اما از آنجا كه علم اين افراد با معنويت توأم نيست، مشكلي از بشر مرتفع نمي‌شود.

وي با اشاره به اينكه علم بدون فرهنگ ناب اسلامي راه به جايي نمي برد، متذكر شد: علم به تنهايي نمي تواند گره از مشكلات جهان امروز باز كند.

زمانيان تربيت نيروهاي ولايي براي آينده نظام را از كار‌گروهاي فعاليت‌هاي فرهنگي در دانشگاه‌ها داشت و گفت: اگر فعاليت‌هاي فرهنگي منجر به تربيت نيروهايي ولايي شود نشان مي‌دهد كه ما وظايف خود را به خوبي در دانشگاه انجام داده‌ايم.

لازم به ذكر است، در اين مراسم حامين احمدي به عنوان مدير كل جديد امور فرهنگي دانشگاه لرستان معرفي و از تلاش‌هاي علي نوري، مدير كل سابق امور فرهنگي اين دانشگاه‌ قدرداني شد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار