کد خبر:۱۵۲۶۴۹
اختصاص 13 میلیارد تومان اعتبار از سوی رهبرانقلاب برای تکمیل دانشگاه صنعتی کرمانشاه
رییس دانشگاه صنعتی کرمانشاه گفت: از سوی مقام معظم رهبری 13 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل دانشگاه صنعتی کرمانشاه اختصاص یافت.
دکتر عبدالحمید پاپ زن در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمانشاه، با اشاره به سفر پر خیر و برکت رهبر معظم انقلاب اسلامی به استان کرمانشاه تصریح کرد: از سوی مقام معظم رهبری 13 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل دانشگاه صنعتی کرمانشاه اختصاص یافت.
وی افزود: اختصاص اعتباری جهت تکمیل پروژه ساخت دانشکده انرژی، ایجاد یک سایت انرژیهای نو در داخل دانشگاه و ایجاد یک مرکز مطالعات انرژیهای نو (به شرط گرفتن مجوز راه اندازی) و همچنین اختصاص اعتباری جهت خرید تجهیزات کارگاهی، آزمایشگاهی و آموزشی از جمله مصوباتی بود که در جریان حضور هیئت دولت در استان برای این دانشگاه به تصویب رسید.
پاپ زن خاطرنشان کرد: همچنین بودجه خاصی در اختیار استانداری قرار گرفته که به فراخور نیاز در اختیار دستگاه ها و سازمان ها قرار می گیرد که دانشگاه صنعتی کرمانشاه نیز با توجه به نوپا بودنش و نیازمندیهای بسیاری که دارد، امیدوار است از این محل نیز اعتبارات خاصی به این دانشگاه اختصاص یابد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰