گزارش آژانس هسته‌اي رویکرد فرار به جلو سران غرب نسبت به مسائل داخلی ایران است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۵۴۹۹
دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه اروميه:

گزارش آژانس هسته‌اي رویکرد فرار به جلو سران غرب نسبت به مسائل داخلی ایران است

دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه اروميه گفت: گزارش آژانس هسته‌اي دلیلی برای رویکرد فرار به جلو سران غرب نسبت به مسائل داخلی و جهاني پیرامون جمهوری اسلامی ایران است.
حسين زينليان بروجني در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در اروميه،‌ تصريح كرد: اتهامات آژانس هسته اي پايه اي منطقي نداشته و از ريشه بي اساس است كه دلیل و سند آن گزارش منتشر شده در چندین سال اخیر از طرف آژانس هسته ای نسبت به فعالیت و تکنولوژی هسته ای جمهوری اسلامی ایران است.
 
وي با بيان اينكه این چرخش 180درجه ای آژانس نسبت به فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران ناشی از هماهنگی با دست های پشت پرده است، گفت:‌ شواهد موجود اين مسئله آگاهی داشتن رئيس جمهور ایالت متحده و دولت فرانسه و سیاسیون و نيروهاي نظامي آمریکا از اين گزارش آمانوست.
 
زينليان ادامه داد: طبق گزارش ها و مدارک موجود که آژانس هسته اي و دولت ایران منتشر کرده است، بیش از 100 بازرس بدون اطلاع، از تاسیسات هسته ای ایران و کلیه اماکن مورد نظر آژانس و شورای امنیت در طول 10سال اخیر بازديد كرده اند؛ در حالي كه تا به امروز هیچ کشوری به اندازه ايران این امکان را برای آژانس فراهم نکرده است.
 
دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه اروميه بيان داشت: باید این سوال را پرسید که آیا سردمداران استکبار جهانی چنین اجازه ای را به آژانس می دهند که بازرسان بدون اطلاع از تاسیسات هسته اي آنها بازديد كنند.
 
وي با بيان اينكه آژانس انرژی اتمی در طول 10سال اخیر با دو رويكرد سیاسی و حقوقی ایران را متهم كرده است،‌ گفت: رويكرد سياسي آژانس با در نظر گرفتن حفظ رویداد استکباری با توجه به پشتوانه سران غرب و رویکرد حقوقی با عجز و ناتوانی در حوزه های تخصصی انرژی اتمی و با پشتوانه پروتکل ها و تحریم های شورای امنیت همراه بوده است.
 
زينليان افزود: امروزه و در این برهه حساس که ایالت متحده درگیر مسائل داخلي اقتصاد و جنبش وال استریت است برای اثبات یاوه گویی هاي 10ساله خود پیرامون تکنولوژی هسته ای ایران دست به دامن آژانس اتمی و شخص آمانو شده است تا اثبات كند كه عملكرد 10 ساله خود و رويكرد پيش رو نسبت به ايران اشتباه نبوده است.
 
دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه اروميه با استناد به يكي از سخنراني هاي آمانو مبني بر اعلام گزارش وضعيت هسته اي ايران در اين برهه زماني ‌اظهار داشت: در اين برهه در ایران مسئله مهمی پیش رو نیست؛ اما مسائل داخلی ایالات متحده دلیلی برای رویکرد فرار رو به جلو سران غرب نسبت به مسائل داخلی و جهاني پیرامون جمهوری اسلامی ایران است.
 
وي با بيان اينكه در گزارش آمانو تكراري بودن ادعاهاي وي از زبان سران ايالت متحده و رئيس منحوس صهيونيستي براي ما شنيده شده است،‌ خاطرنشان كرد: آقاي آمانو بداند ديگر رويكرد چماق و هويچ در ادبيات سياسي ايران جواب نخواهد داد.
پربازدیدترین آخرین اخبار