کد خبر:۱۵۵۶۱۵
يك كارشناس مسائل سياسي منطقه:
غرب، دور جديد فشارعليه ايران را با انتفاضه ملتهاي منطقه آغاز كرد
يك كارشناس مسائل سياسي منطقه گفت: دور جديد فشار هاي عليه ايران زماني شروع شد كه انتفاضه ملت هاي منطقه به جايي رسيد كه ديگر قدرت هاي غرب نتوانستند انرا كنترل كنند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از اروميه، سيد الحسني شامگاه ديروز در نشست سياسي بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور اروميه، با اشاره به نقش دانشجويان در عرصه هاي مختلف تاريخ ايران ،اظهارداشت: دانشجويان در هر عصري به عنوان پيش قراولان و جلو برنده اهدافي بودند كه يا خود اين نقش را ايفا مي كردند و يا در پي رهبريت فرد و يا گروهي به ايفاي اين نقش مهم خود مي پرداختند.
وي به نقش دانشجويان در انقلاب اسلامي اشاره كرد و گفت: دانشجويان دغدغه مند جمهوري اسلامي ايران زماني كه رهبر كبير انقلاب در تبعيد بودند زمينه را براي بروز انقلاب و ورود امام خميني (ره) مهيا كردند اين نسل جوان بعد از پيروز انقلاب عرصه را خالي نكرده و با حضور در ميادين جنگ دشمن را در سر جا ي خود نشاندند.
سيدالحسيني ورود به عرصه سازندگي را نقش محوري دانشجويان بعد از اتمام جنگ تحميلي برشمردو تصريح كرد: در اين دوران دانشجويان ضمن ورود به عرصه هاي كسب دانش در عرصه هاي سازندگي هم وارد شدند.
اين كارشناس مسائل سياسي، توليد علم، بصيرت افزايي و عدالت محوري را سه ويژگي نسل دانشجو دانست و گفت: دانشجويان به عنوان پيش قراولان و جلو برنده گان نظام و سردمداران برقراري عدالت در جامعه هستند.
سيدالحسيني با تاكيد بر اينكه دانشجو بايد هميشه در صحنه باشد، گفت: دانشجويان بايد آرمان ها و مولفه هايي چون اخلاق مدار،توسعه سلامت، بصيرت افزايي و جنبش نرم افزاري را در جامعه بيش از پيش بسط و نشر دهند.
وي در ادامه به انتخابات مجلس نهم نيز اشاره كرد و گفت:اصولگرايان جهت اخذ راي در اين دوره بايد با هم متحد و هم پيمان شوند چرا كه جدايي و تفكيك انها به گروههاي مختلف مطمئنا از راي انها خواهد كاست.
اين مقام مسئول با تاكيد بر اينكه امروز دانشجويان بايد وحدت بين اصولگرايان را مطالبه كنند، تصريح كرد: حضور حداكثري و انتخاب اصلح همان شاخص هاي ثابت نظام براي انتخابات هر دوره اي است كه بايد دانشجويان نسبت به تحقق اين دو مهم اقدام كنند.
وي هم چنين به گزارش آژانس هسته اي اشاره كرد و گفت: اين گزارش نوعي فشار به جمهوري اسلامي ايران به دليل موقعيت خاص ان در منطقه است.
سيدالحسيني افزود: دور جديد فشار هاي عليه ايران زماني شروع شد كه انتفاضه ملت هاي منطقه به جايي رسيد كه ديگر قدرت هاي غرب نتوانستندان را كنترل كنند لذا تصميم گرفتند عرصه را در زمينه هاي مختلف بر ملت ايران تنگ كنند.
وي افزود: مسلما اين تهديد واتهام آنها باز راه به جاي نخواهد برد چراكه ديگر حناي آنها پيش ملت ايران رنگي ندارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰