کد خبر:۱۵۵۷۳۰
تعطيلي دانشگاه محقق اردبیلی از قربان تا غدير !
دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی از شنبه قبل از عید قربان کلاس های درس را تعطیل کرده اند و قرار است تا عید غدیر سر کلاس نروند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اردبیل، دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی از شنبه قبل از عید قربان تقریبا تمامی کلاس درس خود را تعطیل کرده و در این مدت فقط سر کلاس هایی که بیش از سه جلسه غیبت داشته باشند حاضر می شوند.
یکی از دانشجویان غیر بومی این دانشگاه در خصوص تعطیلی کلاس ها می گوید: تقریبا 50 در صد کلاس ها با هماهنگی خود دانشجویان غیر بومی به منظور سفر به شهرستان های خود تعطیل می شود.
وی با بیان اینکه از هفته قبل تا کنون در بعضی از کلاس درس ها تنها سه یا پنج دانشجو حاضر می شوند، گفت: همه اساتید همه روزه در دانشگاه حاضر هستند ولی به دلیل اینکه دانشجویان سر کلاس حاضر نمی شوند، کلاس درس به تعطیلی کشیده می شود.
دانشجوی دیگر این دانشگاه نیز با بیان اینکه از هفته قبل دانشگاه محقق اردبیلی به حالت نیمه تعطیل درآمده است، افزود: بسیاری از دانشجویان با ترغیب همکلاسان خود موجب تعطیلی کلاس های درس و عدم تشکیل کلاس ها در این دانشگاه شده اند.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی نیز در پاسخ به سوال خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» مبنی بر اینکه علت نیمه تعطیلی این دانشگاه چه بوده، گفت: تمام کلاس ها در این دانشگاه از شنبه هفته قبل دایر بوده و تعطیلی نداشتیم.
مسعود گنجی تصریح کرد: در هفته ای که گذشت برخی از دانشجویان با درنظر گرفتن ساعات غيبت دانشجو در هر درس، به اختیار خود سر کلاس ها حاضر نشده اند، این در حالی است که در این مدت تمامی کلاس ها تشکیل شده و دانشگاه تعطیل نبوده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰