کد خبر:۱۵۶۴۹۰
نماینده کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری:
رژيم صهيونيستي به حساب نمی آید چون آلت دست دیگران است
نماینده مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری در پیامی به مناسبت عید غدیر خم گفت: رژيم صهيونيستي چیزی به حساب نمی آید چون آلت دست دیگران است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، آيت الله سید کرامت الله ملکی حسینی صبح امروز در پیامی ضمن تبریک عید غدیر خم از این عید به عنوان افضل اعیاد و روز ولایت یاد کرد.
ملک حسینی با اشاره به حجت الوداع پیامبر اکرم (ص)، آن را حجت الاسلام امت اسلامی نام نهاد و گفت: در غدیر خم پیامبر اکرم از طرف خدا ماموریت یافت تا امیرالمومنین را به عنوان پیشوای جامعه بشری تا روز قیامت معرفی نماید.
وی به حدیث معروف پیامبر اکرم اشاره کرد که فرمود؛ افضل اعیاد امتی الغدیر، و گفت: غدیر برترین اعیاد جهان اسلام است زیرا با عید غدیر است که دین قوام پیدا می کند.
نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد توجه به امیرالمومنین را دلیل استمرار دین عنوان کرد و بیان داشت: با توجه به اهل بیت (ع) است که اسلام توانست در برابر قدرت های عالم استقامت کند.
ملک حسینی ضمن دعای خیر برای مسلمانان سراسر جهان از خداوند درخواست کرد تا غیرت مسلمانان جهان را بیشتر کند تا بتوانند با قدرتی عظیم در برابر قدرت های جبار عالم ایستادگی کنند.
وی با بر شمردن آمریکا و اروپا به عنوان دشمنان جهان اسلام، موجودیت و هستی اسرائیل را زیر سوال برد و گفت: اسرائیل چیزی به حساب نمی آید چون یک آلت دست دیگران است و دیدیم که با یک یورش عده قلیلی از شیعیان علی در لبنان چنان شکستی خوردند که تا کنون هم نتوانستند قوای لازم برای مقابله با آنان را فراهم آورند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰