هميشه آخرين روزهاي ثبت‌نام كنكورها ازدحام است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۷۱۶۹

هميشه آخرين روزهاي ثبت‌نام كنكورها ازدحام است

ياد گرفته‌ايم كه هميشه آخرين روزها به سراغ دفترچه‌هاي ثبت‌نام بشتابيم و تا پست مركزي در چهارراه لشكر نيز راه مي‌افتيم تا شانس‌مان را براي يك كنكور ديگر كه هيچ نخوانده‌ايم امتحان كنيم.
به گزارش خبرنگار صنفي «خبرگزاري دانشجو»، همواره هستند كساني كه تا آخرين روزهاي ثبت‌نام كنكور اهمال مي‌كنند و اگر تا چهارراه لشكر هم به زحمت بيافتند اين راه را ادامه مي‌دهند.
 
ياد گرفته‌ايم كه در اولين روزهاي ثبت‌نام پيشخوان‌هاي ادارات پست خالي بماند و تكميل پرونده را به روزهاي پاياني و آخرين ساعات ثبت‌نام كنكور محول كنيم.
 
كنكور كارشناسي ارشد كه سال به سال بر متقاضيانش افزوده مي‌شود و امسال مهلت ثبت‌نامش از 17 تا 25 آبان‌ماه مقرر شده بود باز در عادات ديرينه و ازدحام ثبت‌نام‌ها تا سه روز ديگر نيز تمديد شد.
 
اما نقص‌هاي فني سيتسم‌هاي الكترونيكي، سرعت پايين اينترنت و ازدحام اهمال‌كاري‌ها، خدائي، قائم مقام سازمان سنجش را بر آن داشت تا مهلت دو روزه‌اي نيز به مهلت سه روزه قبلي اضافه كند و بر بازار سياه دفترچه‌هاي تا 50 هزار تومان پايان دهد.
 
آن متقاضي كه خيالش از قبول شدن در كنكور راحت است در روزهاي اول ثبت‌نام خودش را به مراكز پستي مي‌رساند ولي متقاضياني كه حتي يك كتاب را هم ورق نزده‌اند تنها بر ازدحام روزهاي آخر مي‌افزايند، آنها شانس قبولي‌شان به شدت پايين‌ است و تنها به قصد امتحان كردن شانس‌شان امتحان مي‌دهند.
پربازدیدترین آخرین اخبار