تعطيلي فروشگاه‌هاي صنايع دستي و جايزه‌هاي ميلياردي
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۷۵۳۶

تعطيلي فروشگاه‌هاي صنايع دستي و جايزه‌هاي ميلياردي

در حالي كه فروشگاه‌هاي صنايع دستي حتي فروشگاه معاونت صنايع دستي تعطيل مي‌شود، خبرها حكايت از جايزه‌هاي ميلياردي از سوي اين معاونت دارد.
به گزارش خبرنگار اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، فروشگاه‌هاي صنايع دستي يكي پس از ديگري در حال تعطيل شدن هستند كه معاونت صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي خبر از اختصاص نزديك به پنج ميليارد تومان به صنايع دستي مي‌دهد.
 
تنها فروشگاه صنايع دستي كه در يكي از خيابان‌هاي اصلي بورس اين صنايع در تهران قرار داشت و معمولا انباردارها اين فروشگاه را مي‌چرخاندند، از حدود سه سال پيش تعطيل و بلااستفاده رها شده است.
 
صحبتي كه از جوايز مي‌شود معمولا اين جوايز به معدود صادركنندگاني تعلق مي‌گيرد كه آن قدرت را دارند كه هماهنگ با گمرك‌ها به صادرات كالاهاي صنايع دستي بپردازند، البته گليم و كلي شيشه و چوب و مشتقات آن در اين بين، جزء صنايع دستي محسوب شده تا ناچيز بودن صادرات اين صنايع را همپوشاني ‌كنند و حتي برخي مي‌گويند كه فرش هم جزء صنايع دستي حساب شده است.
 
گفتني است، بنا به اظهارات مدير كل امور بازرگاني معاونت صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي، ميزان صادارت همه اقلام اين صنايع در سال گذشته حدود 234 ميليون دلار بوده است.
پربازدیدترین آخرین اخبار