روابط خارج از چارچوب‌های اخلاقی و اسلامی دختران و پسران، تهدیدی برای جامعه است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۷۶۹۲
دکتر انوشه:

روابط خارج از چارچوب‌های اخلاقی و اسلامی دختران و پسران، تهدیدی برای جامعه است

 يك استاد روانشناس با اشاره به آسیب‌های روابط خارج از چارچوب‌های اخلاقی و اسلامی ميان دختران و پسران، اینگونه روابط جوانان را تهدیدی برای خانواده و جامعه دانست.  
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شهرکرد، دکتر محمود انوشه روز گذشته در همایش «ازدواج آسان» كه همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد شهرکرد و در جمع اساتید، دانشجویان و کارکنان اين دانشگاه در ورزشگاه دانشگاه آزاد شهركرد برگزار شد، طی سخنانی جوانان را به استفاده از کتاب‌های گرانبهای دینی همچون قرآن و نهج البلاغه توصیه کرد.
 
وی در خصوص چگونگی تفکرات جوانان نسبت به سوي مقابل خود، افزود: انسان باید مواظب افکار، گفتار و رفتار خود باشد و در قضاوت‌ها سنجیده عمل کند؛ چراكه بسیاری از اوقات خود فرد کانون خطا در قضاوت است.
 
این استاد روانشناس با اشاره به اینکه ازدواج شانسی نیست، تصريح کرد: جوان امروزی باید با پختگی کامل ازدواج کند و فرد مقابل را به خاطر قابلیت‌های فردی خود بپذیرد.
 
انوشه با تبیین آسیب‌های روابط خارج از چارچوب‌های اخلاقی و اسلامی ميان دختران و پسران، اینگونه روابط جوانان را تهدیدی برای خانواده و جامعه دانست.
پربازدیدترین آخرین اخبار