کد خبر:۱۵۹۷۴۸
بررسي تهديدهاي سلامت شهروندي در «خبرگزاري دانشجو» - 3

افزایش خطر بروز واریس و قوز وضعیتی به دلیل نشستن طولانی مدت روی صندلی

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: نشستن طولانی مدت روی صندلی در طول روز خطر بروز بیماری‌هایی چون واریس، لخته شدن خون در مچ و ساق پا و قوز وضعیتی را افزایش می‌دهد.
دکتر سید مرتضی کاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، با بیان اینکه نشستن طولانی مدت روی صندلی عوارض بسیاری را برای افراد به دنبال دارد، گفت: افرادی که به واسطه شغل و حرفه خود باید به مدت طولانی روی صندلی بمانند باید با رعایت توصیه های لازم از بروز این مشکلات جلوگیری کنند.
 
وی افزود: نشستن زیاد روی صندلی خطر لخته شدن خون در مچ و ساق پا در سنین بالاتر را افزایش می دهد که این امر نیز سلامت افراد در میانسالی را تهدید می کند.
 
این متخصص ارتوپد ادامه داد: همچنین آویزان بودن پا به مدت طولانی و فعالیت نداشتن در طول روز باعث افزایش خطر ابتلا به واریس در افرادی که مستعد بروز این بیماری هستند، می شود.
 
کاظمی با تاکید بر اینکه نشستن طولانی مدت روی صندلی علاوه بر اندام تحتانی بر اندام فوقانی بدن نیز تاثیر سوء دارد، گفت: این مسئله باعث خستگی عضلات پشت، ستون فقرات و گردن شده و به تدریج باعث بروز قوز وضعیتی می شود.
 
وی توصیه کرد: افرادی که به واسطه شغل خود مجبور به نشستن طولانی روی صندلی در طول روز هستند باید هر یک ساعت یک بار تغییر وضعیت داده و با ایستادن و راه رفتن باعث انقباض عضلات خود و تغییر شکل ستون فقرات شوند.
 
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در محل کار امکان ورزش کردن وجود ندارد افراد باید سعی کنند تا در حین فعالیت با تغییر وضعیت خود هر یک ساعت یک بار و راه رفتن کوتاه از بروز این عوارض جلوگیری کنند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار