کد خبر:۱۶۰۱۶۷
بررسی تهدیدات سلامت شهروندان در «خبرگزاری دانشجو» - 4

فوق تخصص بیماری های عفونی عنوان كرد: عفونت‌های ویروسی دستگاه تنفسی فوقانی بیماری شایع در بین مسافران مترو

مرداني با بیان اینکه شست‌وشوی مکرر دست‌ها باعث قطع زنجیره انتقال عفونت‌های ویروسی دستگاه تنفسی فوقانی از فرد آلوده به دیگران می‌شود، گفت: سرماخوردگی، آنفلوآنزا و سایر عفونت‌های ویروسی دستگاه تنفسی از مهمترین بیماری‌های شایع در مترو است.
دکتر مسعود مردانی در گفت‌وگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به افزایش بروز عفونت های ویروسی دستگاه تنفسی فوقانی همچون سرماخوردگی و آنفلوآنزا در فصول سرد سال گفت: شیوع این بیماری ها، بویژه در محیط های بسته مانند مترو از طریق تنفس فرد آلوده بیشتر می شود.
 
وی افزود: عفونت‌های دستگاه تنفسی فوقانی از دو طریق مستقیم و غیرمستقیم از فرد آلوده به ویروس به فرد سالم منتقل می شود.
 
این فوق تخصص بیماری های عفونی ادامه داد: آلودگی عفونت های دستگاه تنفسی یا از طریق مستقیم و به دنبال عطسه و سرفه فرد آلوده منتقل مي شود یا به صورت غیرمستقیم و از راه تماس فرد با اشیا و محل های آلوده انجام می گیرد.
 
مردانی با تاکید بر اینکه در مترو دستگیره ها، میله‌ها و سایر محل ها می تواند آلوده به ویروس عفونت های تنفسی باشد، اضافه کرد: برای جلوگیری از شیوع این عفونت ها در بین مسافران مترو مهمترین اقدام استفاده از ماسک برای افرادی است که دارای علائم این عفونت ها هستند.
 
وی افزود: همچنین افراد آلوده به این ویروس ها در صورت اضطرار برای استفاده از مترو و حضور در اماکن شلوغ باید نکات بهداشتی را رعایت کنند که از جمله این نکات استفاده از دستمال کاغذی هنگام عطسه و سرفه و شست‌وشوی مکرر دست‌ها با آب و صابون است.
 
عضو کمیته کشوری آنفلوآنزا تاکید کرد: با توجه به آلوده بودن سطوح در مترو، افراد به محض رسیدن به مقصد و قبل از مصرف هر نوع ماده غذایی باید دست های خود را با آب و صابون بشویند.
 
مردانی با بیان اینکه شست‌وشوی مکرر دست ها باعث قطع زنجیره انتقال عفونت های ویروسی دستگاه تنفسی فوقانی از فرد آلوده به دیگران می شود، گفت: سرماخوردگی، آنفلوآنزا و سایر عفونت های ویروسی دستگاه تنفسی از مهمترین بیماری های شایع در مترو است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار