کد خبر:۱۶۱۰۵۷
معاون سياسي امنيتي استاندار اصفهان:
فرضيه امر به معروف و نهي از منكر به فرهنگ نقد پذيري در جامعه منجر شود
معاون سياسي امنيتي استاندار اصفهان گفت: اجراي فرضيه امر به معروف و نهي از منكر بايد به نهادينه شدن و بالا رفتن ظرفيت فرهنگ نقد پذيري در جامعه منجر شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، محمد مهدي اسماعيلي روز گذشته در جلسه هماهنگي برگزاري «همايش بين المللي شهروند مسئول» در استانداری اظهار داشت: در فرهنگ ديني ما نمونه هاي بسياري از اجراي اين فرضيه وجود دارد كه ظرفيت هاي خوبي را براي جامعه ما در زمان حاضر فراهم كرده است.
وي خاطر نشان كرد:در حكومت ديني همه قوانين كه از سوي شوراي نگهبان و مجلس شوراي اسلامي تاييد و تصويب مي شود لازم الاجرا بوده و تخطي از آن منكر به شمار مي رود و اما خميني (ره) نيز بر اين نكته بسيار تاكيد داشتند.
معاون سياسي امنيتي استاندار اصفهان افزود: ايام محرم فرصت بزرگي براي پرداختن به فرضيه امر به معروف و نهي از منكر مي باشد و بايد فضاي جامعه بويژه دانشگاه ها از آن پر شود.
اسماعيلي با بيان اينكه يكي از مشكلات ما در اجراي اين امر تلقي عموم از پرداختن به مظاهر كوچك مانند مسئله پوشش است گفت: اين در حالي است كه فريضه امر به معروف و نهي از منكر تمام شئون زندگي يك انسان را در بر مي گيرد.
وي بر ذكر اين نكته تاكيد كرد كه پرداختن به منكرهاي كوچك ما را از منكرهاي بزرگي كه اتفاق مي افتد غافل نكند و بتواند فرهنگ پرسيدن سوال از مقامات و مسئولان را در جامعه براي پيشگيري از وقوع منكر نهادينه كند.
معاون سياسي امنيتي استاندار برگزاري اين گونه همايش ها را ابزار و فرصت مهمي در جهت توسعه فرهنگ امر به معروف و نهي از منكر در جامعه دانست.
همچنين «همايش بين المللي شهروند مسئول» با محوريت توسعه فرهنگ 29 آذر ماه در دانشگاه آزاد اسلامي واحد خوراسگان و 30 آذر ماه در سالن همايشهاي برج ميلاد در تهران برگزار مي شود.
در اين همايش بيش از 300 نفر از ايران و كارشناساني از كشورهاي بحرين، عربستان، عراق، تركيه، هند، انگلستان، كانادا و مالزي حضور دارند.
همچنین در اين همايش 130 مقاله ارائه به صورت سخنداني و پوستر ارائه مي شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰