استقبال بیش از 7000 نمازگزار مشهدی از پرده خوانی انتظار در مساجد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۱۲۸۴

استقبال بیش از 7000 نمازگزار مشهدی از پرده خوانی انتظار در مساجد

بیش از 7000 نمازگزار مشهدی از پرده خوانی داستان تشرف شهروندان منتظر به محضر امام زمان (عج) در قالب طرح «شرح عاشقی» در مساجد استقبال کردند.
 به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام محمد فخر اکبری، مدیر فرهنگسرای انتظار مشهد امروز در نشست خبری با اشاره به برگزاری طرح «شرح عاشقی» كه بعد از نماز جماعت ظهر یا مغرب در جمع نمازگزاران مساجد برگزار مي شود، تصريح كرد: این طرح در 17 مسجد محوری سطح شهر و با حضور 7000 نمازگزار مشهدی اجرا شده است.
 
وي با بیان اینکه الگوپذيري يك ضرورت اجتماعي است، افزود: در طرح شرح عاشقی هدف آن است تا چهار فراز از داستان زندگي منتظرين حقيقي و اسوه را با بهره‌گيري از رسانه هنر و ابزاري همچون پرده خواني، به نمايش كشيده، و تصويري از موافقين در امر پيروي و اطاعت از امام زمان (ع) به عنوان شهرونداني منتظر و الگو به اهل مسجد ارائه شود.
 
مدیر فرهنگسرای انتظار مشهد بيان داشت: در این میان نمازگزاران نیز سيره و رفتار آنان را به خوبي لمس می کنند و می توانند در زندگي خود آنها را به کار گيرند، سياست ما به جاي کلي‌گويي به طور مستقيم يا غيرمستقيم منسجم بودن رفتارهای الگو نزد اهل مسجد است.
 
فخر اکبری ادامه داد: ما در این پرده خوانی الگوهاي صامت را که در تاريخ و فرهنگ اصيل ما وجود دارند به الگوهاي ناطق تبديل کرده ایم، به طوريکه الگوها ناظر به ویژگی های شخصیتی و منش های رفتاری خود با اهل مسجد سخن بگويند.
 
وی اظهار داشت: این داستان ها توسط حجت الاسلام بناء کرمانی و رمضانپور، از روحانیون دفتر تبلیغات اسلامی و جواد رحیم زاده و محمد جهان پا از هنرمندان برجسته تئاتر مشهد روایتگری می شود.
 
مدیر فرهنگسرای انتظار مشهد افزود: در هر مسجد و در طی چهار شب متوالی، چهار داستان پرده خوانی می شود.
 
فخر اکبری با بیان اینکه اهل مسجد بسیار خوب با این طرح ارتباط برقرار کرده اند و اجرای طرح تاثیرگذار بوده است، خاطرنشان کرد: کتاب شرح عاشقی در مراحل چاپ قرار داشته و به زودی ميان مخاطبین طرح در مساجد توزیع خواهد شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار