دانشجویان و اساتید در راستای اهداف بلند انقلاب اسلامی وارد عمل شوند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۲۸۱۵
نماینده تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد رشت:

دانشجویان و اساتید در راستای اهداف بلند انقلاب اسلامی وارد عمل شوند

نماینده تشکل‌های دانشجویی در دانشگاه آزاد رشت گفت: دانشجویان و اساتید در راستای اهداف بلند انقلاب اسلامی وارد عمل شوند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، حسن رضوانی روز گذشته در جمع دبیران و مسئولان تشکل‌های اسلامی در دانشگاه‌های آزاد گیلان که در دانشگاه آزاد رشت برگزار شد، با اشاره به بروز آثار مطلوب از پیوند حوزه و دانشگاه در جامعه، تصريح كرد: انقلاب اسلامی جوانان را از رخوت و سستی بیرون آورد و توانمندی‌های آنان را به منصه ظهور گذاشت.
 
وی با بیان اینکه وجود تشکل‌ها بیش از همه در شکوفایی انقلاب نقش داشت، افزود: شهید بهشتی پایه‌گذار بحث تشکیلاتی به ویژه تشکیلات دانشجویی در ایران بود.
 
نماینده تشکل‌های دانشجویی در دانشگاه آزاد رشت به پایه‌گذاری تشکل‌های سیاسی در دانشگاه‌های آزاد اشاره كرد و بيان داشت: حمایت تشکل‌ها بسیاری از خطرات و تهدیدات را از انقلاب اسلامی دفع می‌کند.
 
رضوانی با تاکید بر اینکه تشکل‌ها انسان‌های به باور رسیده و متعهد به انقلاب را به خدمت بگیرند، ادامه داد: هرگونه تغییر و پیشرفت در کشور با فعالیت و عملکرد تشکل‌ها در ارتباط است.
 
وي تصریح کرد: افرادی که دغدغه نظام را دارند با دو هدف نخست در راستای تحقق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و دیگری توسعه تفکر اسلامی و انقلابی وارد تشکل‌ها شوند.
 
نماینده تشکل‌های دانشجویی در دانشگاه آزاد رشت با بیان اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی نگاه خود را برای توسعه فرهنگ اسلامی به اساتید و دانشجویان معطوف کرده است، اظهار داشت: دانشجویان و اساتید در راستای اهداف بلند انقلاب اسلامی وارد عمل شوند.
 
رضوانی متذکر شد: دانشجویان با ورود خود به تشکل‌ها الگویی برای برانگیختن احساس تکلیف دیگران نیز می‌شوند.
 
وی داشتن انضباط را یک امر لازم و ضروری برای تشکل‌ها دانست و تصریح کرد: حضور به‌موقع داشتن در تشکل‌ها با منظم بودن رابطه مستقیم دارد، از این‌رو تشکل‌ها باید انضباط را رعایت کنند.
 
نماینده تشکل‌های دانشجویی در دانشگاه آزاد رشت بررسی تاریخچه احزاب سیاسی، آشنایی با مفاهیم و واژه‌های سیاسی، تهیه جزوات کوچک جیبی برای مرور برخی از موارد، انتقال اخبار سیاسی و اجتماعی از طریق انتشار نشریه و غیره، افزایش اطلاعات سیاسی، صدور بیانیه طبق حوادث مهم تاریخی موجود در تقویم و داشتن یک روابط عمومی قوی با دیگران را از جمله فعالیت‌های مهم تشکل‌ها عنوان کرد.
 
رضوانی گفت: مصاحبه با نشریات، خبرگزاری‌ها و مطبوعات در صدر امور تشکل‌ها باشد.
 
وي با تاکید بر عدم کپی‌برداری از بیانیه‌های دیگر تشکل‌ها ادامه داد: تا حد امکان بیانیه‌ها کوتاه صادر شود و نوشتن رئوس مطالب در آن مد نظر قرار گیرد.
 
نماینده تشکل‌های دانشجویی در دانشگاه آزاد رشت توجه به مسایل روز ایران و جهان را از جمله موارد ضروری در صدور بیانیه‌های تشکل‌های دانشجویی عنوان کرد و افزود: تشکل‌های دانشگاه‌های آزاد گیلان حتما در خصوص نهضت جنگل به طور جدی برنامه داشته باشند.
 
رضوانی با تاکید بر ضرورت توجه به موضوع بیداری اسلامی در تشکل‌ها، خاطرنشان کرد: تشکل‌ها در اطلاع‌رسانی به دانشجویان کوشا باشند.
پربازدیدترین آخرین اخبار