کد خبر:۱۶۶۵۰۹
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد خرمآباد:
ترور شهید احمدی بیانگر اثبات توانمندی فرزندان هستهای ایران به غرب است
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد خرمآباد با بيان اينكه ترور شهید احمدی بیانگر اثبات توانمندی فرزندان هستهای ایران اسلامی به غرب است، گفت: این ترور اثبات كرد كه غرب شکست در برابر ملت ایران را پذیرفته است.
عباس مرادی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، با بيان اينكه ترور شهید احمدی بیانگر اثبات توانمندی فرزندان هسته ای ایران اسلامی به غرب است، اظهار داشت: ترور شهید احمدی اثبات كرد كه غرب شکست در برابر ملت ایران را پذیرفته است.
وی با بيان اينكه استکبار جهانی در اوج عصبانیت و درماندگی دست به چنین عمل وحشیانه ای زده است، تصريح كرد: سئوالی که نسبت به وزیر کشور و دستگاه های امنیتی و انتظامی و دیگر ارگان های ذی ربط در اذهان متبادر شده این است که چرا با توجه به اینکه رژیم صهیونیستی و دستگاه های مرتبط با آن ها بارها اعلام کرده اند که به ترور دانشمندان هسته ای مبادرت می ورزند باید هر از چند گاهی در سایه این سهل انگاری ها شاهد ترور یکی از فرزندان هسته ای این کشور باشیم.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد خرم آباد خاطرنشان كرد: آیا زمان آن فرا نرسیده است که چاره ای برای حفاظت از جان این سرمایه های نظام اندیشیده شود؟!
مرادی گفت: مگر دشمنان ما دست از دشمنی خود کشیده اند که اینگونه در سایه کم توجهی در تامین امنیت دانشمندان هسته ای کشورمان باید شاهد پرپر شدن دانشمندان هسته ای همچون شهید علی محمدی، شهریاری و احمدی روشن باشیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰