کد خبر:۱۷۰۹۳۳
افزايش 80 درصدي صادرات غير نفتي استان فارس
استاندار فارس گفت: در 10 ماه نخست امسال صارات غير نفتي اين استان به ميزان 455 ميليون دلار بوده كه در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته بيش از 80 درصد افزايش داشته است.
به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، مهندس حسین صادق عابدین روز گذشته در مراسم بهره برداري از چندين واحد صنعتي در شهرك صنعي شيراز بيان کرد: بخش كشاورزي استان فارس در نظر مجموعه مديريتي استان فرصتي ارزشمند و غير قابل چشم پوشي براي توسعه اقتصادي است.
وی گفت: با استفاده از روش هاي نوين آبياري و توجه به الگوي كشت مي توان از حداكثر ظرفيت كشاورزي استان بهره گيري كرد و ما با تحقق اين هدف، به دنبال افزايش حجم صادرات غير نفتي فارس هستيم.
استاندار فارس از افزايش 80 درصدي صادرات كالاهاي غير نفتي استان خبر داد و افزود: در 10 ماهه نخست امسال بيش از 455 ميليون دلار كالاي غير نفتي از فارس صادر شده كه اين ميزان در مقايسه با رقم 270 ميليون دلاري سال گذشته بيش از 80 درصد افزايش داشته است.
عابدین با تاكيد بر لزوم انتقال صحيح گزارشات و اخبار خاطرنشان كرد: براي ايجاد نشاط در جامعه بايد توجه بيشتري در معرفي پيشرفت ها و دستاورد هاي استان داشته باشيم كه اين مهم در گرو كاركرد مناسب رسانه هاست.
وی با اشاره به اهداف دولت در واگذاري زمين هاي كشاورزي به افراد علاقه مند و فعال در اين زمينه بیان داشت: تلاش مي كنيم تا با استفاده از خطوط هوايي استان، روند صادرات محصولات كشاورزي را تسهيل كنيم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰