اصلاح طلبان بايد خط خود را از عوامل اصلي فتنه جدا كنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۱۸۰۷
الهیان در دانشگاه صنعتي شریف:

اصلاح طلبان بايد خط خود را از عوامل اصلي فتنه جدا كنند

عضو جبهه متحد اصولگرايان با اشاره به حضور اصلاح طلبان در روند انتخابات مجلس گفت: برخي از اصلاح طلبان روند فعاليت خود را در اين جبهه تغيير داده‌اند اما ما معتقديم آنها بايد خط خود را از عوامل اصلي فتنه جدا كنند. 
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، زهره الهيان بعد از ظهر امروز با حضور در نشست «مجلس در راس امور است نه كانون قدرت و ثروت» كه به همت انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه صنعتي شريف در سالن جابر اين دانشگاه برگزار شد، با بيان اينكه مسئله انتخابات پيش‌رو از چند منظر قابل توجه و پيگيري است، گفت: با وجود به شرايط تحريم‌ها و مسائل بين المللي كه در حال حاضر در كشور  و جهان در حال پيگيري است، مسئله انتخابات مجلس شوراي اسلامي نهم از اولويت خاصي برخوردار است.

وي با بيان اينكه علي‌رغم اينكه نظرسنجي‌هاي صورت گرفته عنوان مي‌كند كه 64 درصد مردم گراني را اصلي‌ترين مشكل خود مي‌دانند، گفت: اما همين مردم 22 بهمن ماه به ميدان مي‌آيند و بيشتر از همه داراي بصيرت و تلاش هستند.

عضو جبهه متحد اصولگرايان افزود: در حال حاضر برخي از تحليل‌ها مبني بر اينكه مجلس در راس امور نيست مطرح می شود و به گونه‌اي تلاش مي‌كنند که شانيت و جايگاه مجلس را تخريب كنند، گفت: مجلس يكي از مهمترين جايگاه‌ها و اركان كشور است كه نماد حضور مردم به عنوان قدرت نرم دشمن به حساب می آید.

الهیان افزود: انتخابات مجلس نهم از حساسيت خاص و ويژه‌اي برخوردار است و به نظر مي‌رسد جبهه‌ بندي‌هاي صورت گرفته براي حضور در اين مجلس را بايد فرصتي براي شكوفايي كشور و ارائه تحليل‌هاي فزاينده و مختلفي كه مي‌تواند ما را در شرايطي كه به گفته رهبري در شرايط بدر و خيبر هستيم، دانست.

وي ادامه داد: مجلس نهم مي‌تواند يك سوم مسير كشور را تا رسيدن به چشم انداز در نظر گرفته براي كشور را طي كند و از اين نظر داراي اهميت و حساسيت ويژه‌اي است.

عضو جبهه متحد اصولگرايان با اشاره به شكل گيري جبهه متحد اصولگرايان و نحوه چينش و اعضاي آن گفت: وقتي كه هنوز مسئله خانه نشيني آقاي احمدي نژاد مطرح نشده بود، وی سي‌نفر از افراد اصلح مانند آقايان عسگراولادي، ولايتي و حداد عادل را جمع كرد تا در زمينه مسئله انتخابات نهم، اصولگرايان به شكل هماهنگي حركت كنند.

الهیان با بيان اينكه پس از رخ دادن مسئله 11 روز خانه نشيني احمدي نژاد، تعدادي از اعضاء به اين رفتار صورت گرفته اعتراض كردند و ديگر جايگاه در نظرگرفته شده براي رئيس جمهور را براي هدايت و هماهنگي جريان اصولگرايي مناسب ندانستند، گفت: پس از اين مسئله جمعي از اصولگرايان با عنوان جبهه پايداري اعتراضي به مخالفت ديگر اعضاء با ادامه روند صورت گرفته اعلام كردند و مسير خود را با مسير ساير اصولگرايان جدا كردند.

وي با بيان اينكه جبهه متحد اصولگرايان زيرنظر جامعتين تلاش مي‌كند اصولگرايان را با همديگر هماهنگ كنند، گفت: جبهه پايداري به حضور برخي از افراد در جبهه متحد اصولگرايلن اعتراض دارد و آنان را خارج از جرگه اصولگرايي مي‌داند.

عضو جبهه متحد اصولگرايان افزود: ما در جبهه متحد اصولگرايان معتقديم خارج كردن افراد از جرگه اصولگرايي جايز نيست و با شعار و نگاه رهبري مبني بر جذب حداكثري و دفع حداقلي منافات دارد.

الهیان افزود: برخي از اعضاي فعلي جبهه پايداري كه مخالف حضور آقاي لاريجاني در جبهه متحد هستد قبلاً و در اوايل دوره رياست وي در مجلس شوراي اسلامي با انتقادات مطرح شده ما در خصوص رياست آقاي لاريجاني مخالفت مي‌كردند اما امروز خود را مخالف سر سخت ايشان مي‌دانند.

وي افزود: نمي‌توان با نگاه آرمان گرايي صفر و دور از واقع نگري كشور را اداره كرد و در مورد تصميمات مهم كشور تصميم‌گيري كرد.

عضو جبهه متحد اصولگرايان با بيان اينكه ظرفيت‌هایي كه از سوي جبهه متحد اعلام شده است پذيراي اشخاص متعددي از جبهه پايداري است، گفت: اعضاي جبهه پايداري از دوستان نزديك ما هستند و ما بارها و بارها اعلام كرده‌ايم براي حضور آنها در جمع خود هميشه آمادگي داريم.

الهيان در ادامه در پاسخ به سوال يكي از دانشجويان مبني بر اينكه چرا دايره متحد جبهه اصولگرايان به قدري گسترده است كه شامل افرادي از حزب موتلفه اسلامي كه هاشمي مسلك هستند تا قاليباف و لاريجاني مي‌شود اما براي جذب حداكثري خود آقاي احمدي نژاد و مشايي و جوانفكر را انتخاب نمي‌كند، گفت: ما با همه احزاب و گفتمان‌هاي اصولگرايي كه در چارچوب حركت مي‌كنند، همفكري و هم‌سويي داريم.

وي با اشاره به منشور جبهه متحد اصولگرايان خاطرنشان كرد: التزام عملي به ولايت فقيه، توجه به روحانيت و مرجعيت و غيره مهمترين اركان منشور اصولگرايي را تشكيل مي‌دهند.

عضو جبهه متحد اصولگرايان افزود: ما با ساير اصولگرايان و به خصوص جبهه متحد هم عقيده و همفكر هستيم اما تفاوت ما در روش و تاكتيك است.

الهیان با بيان اينكه شرايط فعلي كشور در عرصه بين المللي و تهديدهاي پيش‌روي اجازه نمي‌دهد كه ما اختلافات خود را پررنگ كنيم، گفت: ما همه معتقد به روند اصلاحي در برخي از روندها هستيم اما همانطور كه رهبر انقلاب عنوان كردند كه اجازه نخواهند داد كه مسير انقلاب از مسير اصلي خود منحرف شود ما نيز توجه به مباحث مهم كشور براي جلوگيري از انحراف را يكي از مهمترين دغدغه‌هاي خود مي‌دانيم.

وي با اشاره به سخنان كواكبيان مبني بر عدم قراردادن افرادي مانند عباسپور در ليست جبهه متحد اصولگرايان گفت: آقاي عباسپور، رئيس كميسیوت آموزش و تحقيقات مجلس بود و بارها و بارها  با برخي از عملكردهای خود به خصوص در طرح وقف دانشگاه آزاد روندي را براي اداره اين كميسيون بوجود آورد كه مورد تاييد ما نيست.

عضو جبهه متحد اصولگرايان با اشاره به جايگاه روحانيون و آيت الله مهدوي كني در جبهه متحد اصولگرايان گفت: آيت الله مهدوي كني به عنوان پدر معنوي جبهه متحد اصولگرايان تعريف مي‌شود و همواره توصيه كردند كساني كه كارنامه درخشاني از خود در مجلس نداشته‌اند را در ليست خود جاي ندهيد.

الهیان با بيان اينكه در تعيين ليست جبهه متحد بحث اولويت‌ها مهم بود، گفت: مباني حركت جبهه متحد برپايه و نظر خواص نبود بلكه شاخص‌ها و معيارها در انتخاب افراد در ليست مورد توجه قرار گرفت.

وي با اشاره به نقد دولت از سوي جبهه متحد و نظر اين گروه در خصوص انتقاد از دولت گفت: ما معتقديم مي‌شود به دولت نقد كرد و حتي نقدها را به شكل جدي‌تري مطرح كرد لذا در جاهاي مختلف كه برخي از رفتارها در ضديت با مردم است نبايد آن را با مباحث سياسي و مصلحت‌ها خلط كرد.

عضو جبهه متحد اصولگرايان با اشاره به دستگيري برخي از بهائيون در مسئله اخير بازار سكه و طلاي كشور گفت: درست است وجود برخي از بهائيون، برخي از مسائل را براي بازار سكه بوجود آورد اما سكوت دولتمردان در دو هفته بعد از اين مسئله براي ما قابل توجيه نيست.

وي با اشاره به حضور اصلاح طلبان در روند انتخابات مجلس نيز گفت: برخي از اصلاح طلبان روند فعاليت خود را در اين جبهه در كشور تغيير داده‌اند اما ما معتقديم آنها بايد خط خود را از عوامل اصلي فتنه جدا كنند. 
پربازدیدترین آخرین اخبار