ارتقای سلامت نظام اداری مبناي توسعه ملي در كشور است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۱۸۲۹
رحماني فضلي:

ارتقای سلامت نظام اداری مبناي توسعه ملي در كشور است

رئیس دیوان محاسبات کشور ارتقای سلامت نظام اداری را مبنای توسعه ملی در کشور دانست و گفت: توسعه ملی برای نظام مقدس اسلامی به عنوان یک الگوی اسلامی ایرانی در جهان تعیین شده است.  
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ایلام، رحماني فضلي روز گذشته در همایش ملي ارتقای سلامت نظام اداري در دانشگاه ايلام، ارتقای سلامت نظام اداری را مبنای توسعه ملی در کشور دانست و اظهار داشت: توسعه ملی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی به عنوان یک الگوی اسلامی ایرانی در جهان تعیین شده است؛ اما سیاست این هدف بدون توجه به ارتقا سلامت نظام اداری امکان پذیر نیست.
 
وی از اجرای طرح های نظارتی بیشتر در دستگاه های اجرای خبر داد و گفت: طرح نظارت الکترونیکی در دستگاه های کشور اجرا می شود.

اعلایی، استاندار ایلام نیز در این همایش زمینه های ورود به فساد اداری و راه های مقابله با آن را از شیوه‌های جلوگیری از تخلفات در نظام اداری برشمرد و گفت: برقراری نظم و انظباط کاری قانون مداری آموزش های مدون کارکنان می تواند به ارتقا سلامت نظام اداری کمک کند.
پربازدیدترین آخرین اخبار