کد خبر:۱۷۲۲۷۰
نماینده کلیمیان در مجلس:
تعامل ادیان توحیدی در ایران می تواند به عنوان الگویی برای جهان ارائه شود
سیامک مرصدق، نماینده کلیمیان در مجلس شورای اسلامی گفت: بعد از انقلاب اسلامی ایران به دلیل استوار بودن این انقلاب بر اساس ارزش های دینی این اتحاد عمق بیشتری یافت که به همین علت امروز تعامل ادیان توحیدی در ایران می تواند به عنوان الگویی برای جهان ارائه شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، سیامک مرصدق، روز گذشته در همایش فرهنگی هنری ادیان توحیدی در شیراز گفت: بیش از چند قرن است که تمامی ادیان الهی در کمال برادری با یکدیگر در ایران زندگی می کنند و از ارزش های الهی و ملی خود دفاع کردند.
وی افزود: بعد از انقلاب اسلامی ایران به دلیل استوار بودن این انقلاب بر اساس ارزش های دینی این اتحاد عمق بیشتری یافت که به همین علت می توان گفت امروز تعامل ادیان توحیدی در ایران می تواند به عنوان الگویی برای جهان ارائه شود.
نماینده کلیمیان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شهدایی که از اقلیت های دینی به انقلاب تقدیم شدند بدون هیچ تردیدی به وطن خود خدمت ، تصریح کرد: این شهدا بهترین نمونه همراهی و همدلی ملت ایران هستند.
مرصدق گفت: می پذیریم که تفاوت های جزئی بین همه ادیان توحیدی وجود دارد اما باید دانست نقاط اشتراک به حدی است که این تفاوت های قابل احترام را می پوشاند.
وی بیان کرد: همه ادیان توحیدی به اصولی مانند بیهوده نبودن جهان هستی و اعتقاد به عالم پس از مرگ معتقدند که این نقاط مشترک بزرگی است.
نماینده کلیمیان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همه ادیان توحیدی در ایران بخوبی دین خود را به کشورشان ادا کردند و نشان دادند که همدلی و اتحاد بین آنها وجود دارد و می توانند الگویی برای ایجاد صلح در جهان باشند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.