کد خبر:۱۷۲۳۳۰
رئیس دانشگاه ارومیه:
کسب رتبه نخست علمی منطقه حاصل خودباوری جوانان ایرانی است
رئیس دانشگاه ارومیه کسب رتبه نخست علمی و فناوری توسط ایران در منطقه را حاصل خودباوری جوانان انقلاب دانست.
حسن صدقی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ارومیه، با اشاره به توان و قدرت علمی ایران اسلامی گفت: در نیمه سند چشم انداز 20 ساله کشور ما به جایگاه نخست از لحاظ علمی دست یافتیم كه مرهون اعتماد به نفس و خودباوری جوانان این مرز و بوم است.
وی افزود: همواره در عرصه های مختلف شاهد تنگ نظری و نقشه های شوم دشمنان برای جلوگیری از پیشرفت و اقتدار ایران بوده ایم؛ اما همیشه با درایت و هوشمندی ملت غیور، نقشه های استکبار به هم خورده و نقش برآب شده است.
رئیس دانشگاه ارومیه ادامه داد: در عرصه فرهنگی و علمی ما شهدای زیادی را تقدیم انقلاب کردیم که شهادت علامه مطهری و شهدای اخیر علمی گواه بر این مدعاست.
صدقی با اشاره به بحران شدید اقتصادی دولت های استکبار گفت: در سال های گذشته دنیای استکبار با روند رو به رشد اقتصادی جولان می داد؛ اما امروز حتی مردم این کشورها نسبت به دولت بدبین هستند و باید گفت به جای تحریم ایران بهتر است به فکر بهبود اقتصاد خود باشند.
وی توزیع عادلانه ثروت و به یاری شتافتن مستضعفان با هدفمندی یارانه ها را از خدمات بزرگ دولت دانست و تصریح کرد: این مسئله از اعجاب اقتصادی دنیا است و دشمنان را شگفت زده ساخته است.
رئيس دانشگاه اروميه با اشاره به موفقیت های نظامی ایران اسلامی گفت: در سال های قبل از انقلاب، دولت برای ساخت یک موشک باید از مستشاران خارجی کمک می گرفت؛ در حالی که ما امروز به پیشرفته ترین سلاح های جنگی مجهز هستیم که به دست توانای جوانان و دانشمندان ایرانی ساخته میشود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰