مشارکت حداکثری تامین کننده منافع ملی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۲۹۳۵
استاندار زنجان:

مشارکت حداکثری تامین کننده منافع ملی است

استاندار زنجان با اشاره به اینکه وظیفه همه تشویق مردم برای حضور حداکثری در انتخابات است، گفت: مشارکت حداکثری تامین کننده منافع ملی است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، محمد رئوفی نژاد امروز در جمع ائمه جمعه و فرمانداران استان زنجان اظهار داشت: باید از فرصت ها برای تبلیغ مشاركت گسترده و شاخص های انتخاب نمایندگان اصلح استفاده شود.
 
وی با بیان اینکه هدف مشاركت گسترده مردم زنجان ثبت ركورد بالای 90 درصد در انتخابات است، افزود: مردم استان زنجان در انتخابات گذشته همواره مشاركت گسترده ای را از خود برجای گذاشته اند و این استان فعالیت های سیاسی بالایی دارد.
 
استاندار زنجان با اشاره به اینکه نظر سنجی های انجام شده در استان میزان بالای رضایتمندی مردم را نشان می دهد، ادامه داد: بر اساس این نظر سنجی ها حدود 85 درصد مردم استان از اقدامات انجام شده توسط مسئولان رضایت دارند.
 
رئوفی نژاد به فراهم شدن زمینه حضور سرمایه‌گذاران در استان زنجان اشاره کرد و گفت: اقدامات انجام شده در این زمینه از لحاظ سرعت انجام کار در کشور بی‌نظیر است.
 
وی به تلاش دشمنان داخلی و خارجی نظام جمهوری اسلامی برای تاثیر گذاری بر انتخابات مجلس شورای اشاره کرد و گفت: آنها با تبلیغات و فضاسازی قصد القای تاثیرگذاری تحریم‌ها بر اقتصاد ایران را دارند.
پربازدیدترین آخرین اخبار