شمسايي: گربه ‌رقصاني برخي اصولگرانما‌ها از كم ‌كاري ما‌‌حزب‌ اللهي ‌هاست
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۲۹۸۳
نشست مسئولان 4 اتحادیه بزرگ دانشجویی - 3

شمسايي: گربه ‌رقصاني برخي اصولگرانما‌ها از كم ‌كاري ما‌‌حزب‌ اللهي ‌هاست

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌هاي تهران گفت: اگر می‌بینیم عده ای اصولگرانما گربه رقصانی می کنند یکی از عمده ترین دلیلش کم کاری ما حزب الهی ها است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، شمسایی شب گذشته در نشست مسئولان کشوری چهار اتحادیه بزرگ دانشجویی در دانشگاه یزد، با اشاره به دوران هشت سال دفاع مقدس تصريح كرد: پس از پایان جنگ نگاه نظام به نهضت نرم افزاری به نحوی است که نياز به تشکیل بسیج احساس شد.
 
وي افزود: اگر می بینیم عده ای اصول گرانما گربه رقصانی می کنند و حاضر نیستند از خودشان خرج کنند یکی از عمده ترین دلیلش کم کاری ما حزب الهی ها است که نتوانسته ایم درخواست خود را از آنها مطالبه کنیم.
 
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه هاي تهران بيان داشت: ما خود را الزاما منحصر به تفکر بسیجی نمی دانیم و ادعای انحصاری نداریم، ممکن است فردی در بیرون از بسیج بتواند تفکر امام، انقلاب و رهبری را بهتر تبیین کند.
 
شمسایی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری گفت: ما اکنون دو جبهه سلطه و مقاومت داریم که در فضای سلطه، گردان هایی را در خود دارد و آن شامل اقتصادی، فرهنگی و امنیتی است که به صورت جبهه ای علیه ما کار می کند و در محور مقاومت نیز لیدر آن جمهوری اسلامی است و به سرعت به سمت ابر قدرت شدن حتی در منطقه نيز می شود.
 
وي ادامه داد: اگر می بینیم عده ای اصول گرانما گربه رقصانی می کنند و حاضر نیستند از خودشان خرج کنند، یکی از عمده ترین دلیلش کم کاری ما حزب الهی ها است که نتوانسته ایم درخواست خود را از آنها مطالبه کنیم.
 
مسئول شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور با اشاره به فضای مقاومت و لیدری ایران تصریح کرد: ما در زمینه قدرت نرم مولفه هایی داریم که در هیچ کجای دنیا نیست و برای ابر قدرت شدن نیاز به ابزارهایی داریم که با توجه به بحث بیداری اسلامی ما باید ترکیبی از وحدت و اخلاص داشته باشیم.
 
شمسايي خاطر نشان کرد: بسیج چهار راهبرد دارد و براساس آن عمل می کند که حضور حداکثری، عدم ایجاد چالش امنیتی، ایجاد مجلسی کارآمد و تشکیل مجلس آرمان گرا از جمله این راهبردها است که از این میان حضور حداکثری مهمترین راهبرد است، با این وجود که سران فتنه از جمله خاتمی سعی در کاهش مشارکت مردم تا زیر 30 درصد هستند.
پربازدیدترین آخرین اخبار