با حجت شرعی وارد انتخابات شده‌ايم / مشروعيت ما از جامعتين است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۴۵۵۰
متكي در قزوين:

با حجت شرعی وارد انتخابات شده‌ايم / مشروعيت ما از جامعتين است

عضو جبهه متحد اصولگرايان در مورد ساز و کار جبهه متبوع خود گفت: ما با حجت شرعی وارد عرصه انتخابات شده ایم و جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین قم برای ما حجت شرعی آورده و با امضای نامه ای به ما مشروعیت بخشیدند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قزوین، منوچهر متکی در همایش جبهه متحد اصولگرایان که شب گذشته در مسجد امام خمینی (ره) قزوین برگزار شد، تصريح كرد: ملت ایران در نگاهی نسبت به گذشته به نقطه ای بسیار محوری رسیده است و امروز سرنوشتش را خود تعیین می کند.
 
وی افزود: اگر جوانی در گذشته ابداع یا اختراع می کرد و خودکفا می شد، ساواک او را تحت تعقیب قرار می داد که چرا در حوزه ای که به تو مربوط نیست وارد می شوي؛ اما امروزه جوانان ما هر روز پیشرفت علمی کرده و باعث سربلندی و خودکفایی كشور می شوند.
 
وزیر سابق امور خارجه ادامه داد: در گذشته من یک معلم بودم و قبل از انقلاب نيز انتخابات داشتیم؛ اما در مجلس پیش از انقلاب، وکلا از قبل مشخص بودند و رای مردم نمایشی بیش نبود.
 
متکی با اشاره به اينكه چرا انقلاب ایران برای کشورهای منطقه به عنوان سرمشق قرار گرفته است، اظهار داشت: مردم آن کشورها سران خود را با سران جمهوری اسلامی مقایسه می کنند و برگزاری قریب به 30 انتخابات در کشور نشانگر نشاطی است که مردم ایران دارند و همین نشاط، منبع الهام منطقه شده است.
 
وي تصریح کرد: از مردم می پرسند چرا در انتخابات شرکت می کنید و مردم پاسخ می دهند، اگر تصمیم نگیریم، دیگری به جای ما تصمیم خواهد گرفت و این از شاهکارهای امام خمینی (ره) است که مردم را از حضیض حقارت به اوج قله افتخار و تصمیم گیری رساند و مردم آنقدر آگاه شدند که تنها 49 روز پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در انتخاباتی سالم، 98.2 درصد به جمهوری اسلامی رای دادند.
 
دبیرکل کانون فارغ التحصیلان هند خاطرنشان کرد: اولین پیام حضور مردم در انتخابات، اعلام حق تصمیم گیری آنهاست، در کاشان که بودم، آیت الله نمازی راجع به فقه رای دادن با مردم صحبت کردند و فرمودند: شرکت در انتخابات مانند نماز واجب عینی است.
 
متكي ادامه داد: انتخابات این دوره ویژگی های خاص خودش را دارد و قبلا انتخابات دو وجهی و دو قطبی بوده است؛ اما در این دوره این گونه نیست؛ چراكه اصلاح طلبان با آرایش جدیدی وارد عرصه انتخابات شده اند و تصمیم گرفته اند با تابلو وارد انتخابات نشوند و تاکتیک های خاص خود را به کار برند.
 
وي ادامه داد: در این دوره از انتخابات جریان دیگری نیز می بینیم که حرکتش خیلی شفاف نیست و مبهم و نامحسوس حرکت می کندو یارگیری آن نيز مشخص نیست و هدف آن رسیدن به تعداد معینی از کرسی های مجلس است.
 
عضو جبهه متحد اصولگرایان چنین ادامه داد : 15 سال پیش شخصی در تهران می گفت كه من با پول، مجلس مشخص خواهم کرد و تاحدودی هم پیش رفت؛ اما موفق نشد؛ البته نقش پول بسیار وسوسه انگیز شده است، چنانكه مقام معظم رهبری فرمودند: کسی که خرج می کند از کجا آورده است و بعدا چگونه جواب خواهد داد كه وام دار چه کسانی می شود؟ این اهانت به مردم است که بگویند من با پول مردم را می خرم.
 
متكي ساز و کار جبهه متحد اسلامی را چنین پاسخ داد كه ما با حجت شرعی وارد عرصه انتخابات شده ایم.
 
وي خاطرنشان كرد: جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین قم برای ما حجت شرعی آورد و با امضای نامه ای به ما مشروعیت بخشیدند و در دیگر مورد نيز جهت گیری یکسان باعث وحدت اصولگرایان شده است و در نهایت ما معتقدیم این ما نیستیم که نماینده تعیین می کنیم، این مردم هستند که تصمیم آخر را خواهند گرفت.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار