پايه و اساس نهضت عاشورا امر به معروف و نهي از منكر است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اراك، آيت الله احمد محسني گركاني ديروز 16 ديماه در همايش اعضاي شوراهاي امر به معروف و نهي از منكر ادارات و سازمان ها در استانداري مركزي با اشاره به جايگاه اين فريضه الهي اظهار داشت: هدف اسلامي و انگيزه الهي در قيام سرور و سالار شهيدان، اباعبدالله الحسين(ع) نهفته و امام حسين(ع) براي اصلاح امر به معروف و نهي از منكر آمده است چرا كه پايه و اساس امام حسين(ع) بر تقواست و براي خدا قيام كرد.
وي احيا و زنده كردن واجبات و ترك محرمات را از مهمترين موضوعات مطرح در جامعه اسلامي دانست و گفت: بدنه نظام، انقلابي و اسلامي است و بايد با وحدت و اتحاد دست در دست هم دهيم تا امنيت را در جامعه ايران اسلامي ايجاد كنيم.
امام جمعه اراك در ادامه با تاكيد بر حضور مديران در عزاداري هاي امام حسين(ع)، تصريح كرد: با حضور خود در مساجد و تكايا و عزاداري ها نشان دهيد طرفدار مكتب حضرت اباعبدالله الحسين(ع) هستيد و فرهنگ و تفكر عزاداري ها را به نسل جوان و دانشگاهيان منتقل و در اين زمينه روشنگري كنيد.
محسني گرگاني افزود: دنياي اسلام گرفتار ظالماتي شده است كه از انسانيت بي بهره شده و دنياي متمدن و دموكراسي و مدعي حقوق بشر نيز فقط ادعاي طرفداري از حقوق بشر را دارد.
وي يادآور شد: وظيفه و رسالت ما دشمن شناسي است تا گول اين قطعنامه و توافقنامه هاي صوري را نخوريم و بتوانيم فرهنگ ظلم ستيزي را در ادبيات خود اعمال كنيم و تذكر لساني و اخلاقي را به كار ببنديم.
در ادامه اين همايش، قاسم نصراللهي، معاون امور ادارات ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر اين استان به شرايط وجوب امر به معروف و نهي از منكر و مصداق هاي آن اشاره و افزود: آمران به معروف و ناهيان از منكر به شيوه هاي مختلف؛ گفتاري، نوشتاري، عملي ، مستقيم و غيرمستقيم، فردي و جنبي مي توانند امر به معروف و نهي از منكر و احتمال تاثير در طرف مقابل را ايجاد كنند و به مقتضيات زماني و مكاني در ذهن خود بپردازند.
وي در پايان گام اول در شناسايي امر به معروف را علم، معرفت و آگاهي عنوان كرد.
لازم به ذكر است، اعضاي شوراهاي امر به معروف و نهي از منكر ادارات و سازمان اين استان در پايان همايش به ارائه ديدگاه هاي خود پرداختند./انتهاي پيام/