جشن تكريم قاريان قرآن در دانشگاه علوم‌كشاورزي گرگان برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۵۰۷۹

جشن تكريم قاريان قرآن در دانشگاه علوم‌كشاورزي گرگان برگزار شد

جشن تكريم قاريان قرآن شامگاه چهارشنبه در تالار شهيد مطهري دانشگاه منابع طبيعي گرگان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از گرگان، جشن تكريم قاريان قرآن با هدف قدرداني و تشويق قاريان حاضر در ختم قرآن، در شب ميلاد امام حسن عسگري (ع) برگزار شد.
 
قاريان قرآن كه از دانشجويان و كارمندان دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي بودند،‌ در مدت 120 روز، از تولد امام رضا (ع) تا مبعث پيامبر (ص)، روزي يك حزب را قرائت كردند كه در مجموع بيش از 420 نفر در اين ختم قرآن شركت داشتند.

حجت‌الاسلام نامدار، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه منابع طبيعي گرگان از مزيت‌هاي و پند و اندرزهاي قرآن سخن گفت و دانشجويان را به زهد، انجام واجبات و ترك محرمات دعوت كرد.
 
وي همچنين به ارتباط صحيح و درستي كه مي‌توان از طريق قرآن با آفريدگار برقرار كرد، اشاره نمود.
 
در ادامه جلسه جواد شيداني، نفر اول اوقاف استاني و حفظ كل قرآن،‌ شروع به تلاوت قرآن كريم كرد و به سوالات قرآني مطرح شده پاسخ داد.
 
در پايان اين جشن معنوي به قيد قرعه به 25 نفر از دانشجويان، پنج نفر از كارمندان و فعالان دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه هدايايي به رسم يادبود اهدا شد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار