کد خبر:۱۷۶۵۵۸
سرپرست دانشگاه فني وحرفهاي:
هزار و 270 آموزشگاه فني و حرفه اي در كشور فعال هستند
سرپرست دانشگاه فني و حرفهاي با بيان اينكه اين دانشگاه هدف خود را تأكيد بر محتوا، تغيير در نگرشها و كاربست دانشگاه قرار داده است گفت: در حال حاضر هزار 270 دانشگاه و آموزشگاه فني و حرفهاي در سطح كشور مشغول به فعاليت هستند.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو» دكتر سهراب رضايي صبح امروز در همايش ملي ويژگيهاي آموزش در دانشگاه فني وحرفهاي در هتل المپيك گفت: آموزش در دانشگاه فني و حرفهاي براساس سه اصل كاربردي عملگرا و كارگاه محوري بايد متحول شود تا براين اساس اساتيد دانشگاه و محوريت خلاقيت فعاليت كنند.
وي با بيان اينكه رشتهها و اساتيد دانشگاه فني وحرفهاي به روز ميشوند گفت: تأكيد بر محتوا، تغيير در نگرشها و كاربست دانشگاه از برنامههاي دانشگاه فني وحرفهاي است.
سرپرست دانشگاه فني و حرفهاي با بيان اينكه اين دانشگاه بايد در عرصه پژوهش قدم بردارد گفت: پژوهش تنها نبايد به صورت مقاله و نوشتار باشد بلكه اين دانشگاه در تلاش است پژوهشها بهصورت كاربردي و قابل مشاهده براي كشور صورت گيرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰