کد خبر:۱۸۱۷۹۳
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی:
تا پایان برنامه پنجم تولید بنزین را به 104 میلیون لیتر میرسانیم
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران از تولید 104 میلیون بنزین و 11.5 میلیون لیتر نفتگاز با استانداردهای یورو 4 و یورو 5 تا پایان برنامه پنجم خبر داد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، علیرضا ضیغمی در آخرین روز از برگزاری هفدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در نشست خبری با خبرنگاران افزود: بر اساس برنامه ریزی شرکت ملی پالایش و پخش، امسال 40 میلیون لیتر از بنزین تولیدی کشور با استاندارد یورو 4 و یورو 5 و 28 میلیون لیتر نیز با استانداردهای کنونی پالایش و پخش تولید شود.
وی درباره تولید نفتگاز با استاندارد یورو 4 و یورو 5 نیز گفت: تا پایان امسال 30 میلیون تا 32 میلیون لیتر از این فرآورده با استاندارد یورو 4 و یورو 5 تولید خواهد شد و این رقم تا پایان برنامه پنجم به 55 میلیون و 700 هزار لیتر در روز خواهد رسید.
ضیغمی همچنین از کاهش تولید نفت کوره خبر داد و گفت: سال گذشته روزانه 76 میلیون و 500 هزار لیتر نفت کوره در کشور تولید شد که با توجه به اجرای طرح های بهینه سازی، این رقم امسال به 67 میلیون و 500 هزار لیتر کاهش خواهد یافت.
وی حجم نفت خام تحویلی برای پالایش از شرکت ملی نفت ایران را یک میلیون و 755 هزار بشکه در روز اعلام و اظهار کرد: بر اساس برنامه قرار است این میزان تا پایان برنامه پنجم به دو میلیون و 380 هزار بشکه و تا پایان برنامه چشم انداز به سه میلیون و 300 هزار بشکه نفت برسد.
علیرضا ضیغمی درباره سرمایه گذاری در صنعت پالایش و پخش فرآورده های نفتی نیز گفت: تا پایان برنامه چشم انداز، بیش از 47 میلیارد و 500 میلیون دلار سرمایه گذاری پیش بینی شده است که بخشی از آن معادل 26 میلیارد دلار، مربوط به پایان برنامه پنجم توسعه خواهد بود.
وی سرمایه گذاری در تولید بنزین را 3.5 میلیارد دلار و سرمایه گذاری در اجرای طرح های بهینه سازی را 11.5 میلیارد دلار اعلام کرد.
به گفته ضیغمی، در بحث خطوط انتقال فرآورده های نفتی نیز تا پایان برنامه پنجم توسعه پنج میلیارد و 300 میلیون دلار سرمایه گذاری خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.