کد خبر:۱۸۳۷۴۷
با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری
پروژههاي توليد بيواتانول و آنتي ويروس امروز رونمايي ميشود
دو طرح ملي توليد بيواتانول و آنتي ويروس بدافزار كه با حمايتهاي معاونت علمي و فناوري رياستجمهوري به نتيجه رسيده است، امروز با حضور معاون علمي و فناوري رئيسجمهور در شيراز افتتاح و رونمايي ميشوند.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، پروژه توليد ضد بدافزار بومي(آنتيويروس) با تكيه بر دانش متخصصان مركز تخصصي آگاهي رساني، پشتيباني و امداد رايانه اي (آپا) دانشگاه شيراز و با حمايت مالي ستاد ويژه توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات معاونت علمي و فناوري رياستجمهوري انجام شده است.
طرح ملي توليد بيواتانول از ماده ليگنو سلولزي يكي ديگر از طرحهاي مورد حمايت معاونت علمي و فناوري رياستجمهوري است كه از طريق ستاد توسعه فناوري انرژيهاي نو اين معاونت به اجرا درآمده است. بیواتانول نوعی الکل است که برای سوخت خودرو مورد استفاده قرار میگیرد.
این طرح از پایه گیاهی، سوختی استخراج میکند که برای خودرو مورد استفاده قرار خواهد گرفت و آلودگی محیطی آن نیز بسیار کمتر از سوختهای فعلی است.
همچنين در ادامه دكتر سلطانخواه معاون علميوفناوري رئيسجمهور به همراه تني چند از مسئولان كشوري و بومي خود از نيروگاه خورشيدي شيراز كه سال گذشته به همت سازمان انرژيهاي نو طراحي و ساخته شده بود بازديد می کند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰