هتک حرمت به قرآن نشانه هراس غرب از موج اسلام‌خواهی در سراسر دنیاست
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۳۸۶۳
دانشگاه آزاد بردسیر:

هتک حرمت به قرآن نشانه هراس غرب از موج اسلام‌خواهی در سراسر دنیاست

دانشگاه آزاد بردسیر در بیانیه‌ای به مناسبت‌ هتک‌حرمت کشیش آمریکایی به ساحت مقدس قرآن کریم اعلام كرد: هتک حرمت به قرآن کریم نشانه هراس غربی‌ها از موج اسلام‌خواهی در سراسر دنیا است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، جمعیت اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد بردسیر در بیانیه ای هتک حرمت کشیش آمریکایی به ساحت مقدس قرآن کریم را به شدت محکوم کرد.
 
این بیانیه می افزاید: اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم و ارزش های دینی مسلمانان از سوی مستکبران و آمریکایی ها برای اولین بار نیست که رخ داده؛ تمام این اقدامات ددمنشانه نشانگر عجز و ناتوانی استکبار در برابر مسلمانان و دنیای اسلام است.
 
دانشگاه آزاد بردسير در این بیانیه تصریح كرده است: هتک حرمت به قرآن کریم نشانه هراس غربی ها از موج اسلام خواهی در سراسر دنیا است؛ البته باید در نظر داشت که عملکرد بعضی افراد اسلام ستیز مورد حمایت آمریکا و اسرائیل را نمی توان به پای همه ادیان الهی نوشت و کسانی هم که دست به چنین اقداماتی می زنند بی شک از جامعه یهودی و مسیحی نیستند؛ بلکه تحت تأثیر فرقه های منحرف قرار گرفته اند.
 
این بیانیه می افزاید: این اقدام کشیش آمریکایی بدون شک موج خشم و انزجار مسلمانان جهان را در پی خواهد داشت و همچنین تنفر جامعه مذهبی و اسلامی را از دشمنان دین و اسلام بیشتر می کند و مطمئنا این تصمیمات شیطانی نخواهد توانست در برابر موج گسترده بیداری اسلامی در سراسر جهان و یا در روند گرایش روزافزون مردم جهان به دین مبین اسلام کوچکترین خللی ایجاد کند.
 
جمعیت اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسیر در اين بيانيه اهانت به ساحت مقدس تنها کتاب هدایت گر بشر را محکوم کرده و خواستار پاسخگویی شفاف و واضح دولت امریکا در قبال این اقدام ضد انسانی است.
پربازدیدترین آخرین اخبار