کد خبر:۱۸۴۴۶۶
طي اقدامي از سوی عدهای ارازل و اوباش؛
شيشههاي پنجره كتابخانه عمومي شهيد بهشتي ميناب شکسته شد
مسئول امور كتابخانههاي عمومي ميناب گفت: طي اقدامي از سوی عدهاي ارازل و اوباش شيشههاي پنجره كتابخانه عمومي شهيد بهشتي ميناب شكسته شد.
عليرضا صبور در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بندرعباس، عده اي ناشناس كه احتمال مي رود از اراذل و اوباش بوده اند شب گذشته پس از شكستن شيشه هاي يكي از پنجره هاي كتابخانه عمومي شهيد بهشتي میناب از محل متواری شدند.
وي افزود: موضوع براي بررسي به نيروي انتظامي به صورت تلفني گزارش شد و سپس پليس با حضور در صحنه وضعيت را صورت جلسه و در دست پيگيري قرار گرفت.
مسئول امور كتابخانه هاي عمومي ميناب با اشاره به اينكه حضور پليس در كنار اماكن فرهنگي كم رنگ است، بیان داشت: در بلوار معلم و كوچه اي كه كتابخانه سيدالشهدا قرار دارد هر از گاهي شاهد حضور افراد معتاد و اوباش هستيم كه براي كتابخانه مزاحمت هايي ايجاد مي كنند.
صبور با بیان این مطلب که كتابخانه امام علي(ع) سندرك، پنج ميليون تومان بدهي برق دارد، ادامه داد: برق اين كتابخانه از 27 فروردين ماه امسال به علت بدهي به شركت برق قطع شده كه در اين راستا مكاتباتي با فرماندار ميناب، بخشدار و شهردار سندرك صورت گرفته است.
وي افزود: از آنجايي كه هزينه هاي جاري انجمن كتابخانه ها از محل نيم درصد شهرداري ها تامين مي شود؛ ولي متاسفانه شهرداري سندرك تا كنون اين هزينه را پرداخت نكرده است.
مسئول امور كتابخانه هاي عمومي ميناب بیان داشت: كتابخانه هاي عمومي آل محمد(ص) و شهيد بهشتي هم به علت بدهي برق در مرحله اخطار قطع قرار دارند.
صبور با اشاره به این مطلب که شهرداري ميناب 107 ميليون تومان به كتابخانه های این شهرستان بدهكار است، خاطرنشان کرد: در شهرستان ميناب چهار باب كتابخانه عمومي وجود دارد و يك كتابخانه نيز در شمال شهر ميناب در حال احداث است كه با پيشرفت 54 درصدي به عدم پرداخت بودجه به پيمانكار روند احداث آن متوقف شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰