رضاپور: غيرت‌سيز الهام علي‌اف واقعا عار و اولوم السون
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۵۴۶۳
خروش مردم و دانشجويان آذري عليه علي‌اُف؛

رضاپور: غيرت‌سيز الهام علي‌اف واقعا عار و اولوم السون

مسئول تشكل جمعيت وحدت دانشگاه آزاد تبريز با بيان اينكه الهام علي اف بي‌شرمي و بي حيايي را به اوج خود رسانده است، گفت: غيرت‌سيز الهام علي‌اف واقعا عار و اولوم السون.
احسان رضاپور در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در تبريز، در خصوص برگزاري رژه همجنس بازان در جمهوري آذربايجان گفت: اين عمل قبيح‌ترين عملي است كه از طرف رئيس جمهوري يك كشور شيعه‌نشين انجام مي‌شود و اگر لغو هم شود لك ننگ بزرگي است كه در دامن علي اف و خانواده بي‌شرم او باقي خواهد ماند.

وي در ادامه الهام علي‌اف را ديكتاتوري دانست كه به خاطر پاچه‌خواري امريكا و اسرائيل شديد‌ترين ظلم‌ها را در حق مردم مسلمان خود مي‌كند و با اعمال خود بزرگ‌ترين تير فحشا را به سوي مردم شيعه آذربايجان پرتاب مي‌نمايد.

رضا‌پور در ادامه با بيان اينكه الهام علي‌اف كوركورانه رفتار مي‌كند و خود را ليبرمن اسرائيل معرفي كرده و سلاح از او مي‌گيرد، اظهار داشت: دوست صميمي با اسرائيل و امريكا شدن در منطقه براي او گران تمام شده و نفرتي كه مردمش از او به دل گرفته‌اند بزودي او را به سرنوشت ساير دوستان اسرائيل و امريكا از جمله حسني مبارك و بن‌علي دچار خواهد كرد.

مسئول تشكل جمعيت وحدت دانشگاه آزاد تبريز در ادامه با بيان اينكه تصميم به برگزاري فستيوال موسيقي و رژه همجنس بازان در آذربايجان در واقع دهن‌كجي به اسلام و تعاليم ديني است، گفت: چنين رژه‌اي در كشور روسيه كه يك كشور كمونيسم است به خاطر قبيح بودنش لغو شد و واقعا انسان مي‌ماند كه رئيس جمهور يك كشور مسلمان نشين بايد چقدر بي‌شرم و بي‌حيا باشد كه حتي چنين طرحي را در سر پروراند چه رسد كه عمل كند.

وي با بيان اينكه پشت پرده اين حركات زشت تحريكات ديگري است، گفت: الهام علي‌اف بداند كه اين عمل او در دل هر مسلماني به خصوص مسلمانان هم زبان و همسايه او به تيري تبديل شده كه بزودي به صورت آتشين بار به سوي او شكليك خواهد شد.

رضاپور در پايان ضمن اعلام انزجار و نفرت خود از اين عمل قبيح الهام علي اف و با بيان اينكه رئيس جمهوري آذربايجان بي‌شرمي و بي‌حيايي را به اوج خود رسانده است، گفت: غيرت‌سيز الهام علي‌اف واقعا عار و اولوم السون.
پربازدیدترین آخرین اخبار