کد خبر:۱۸۵۶۸۶
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات فارس:
استان فارس افتخار دارد بتواند در خصوص سازه های هنری برای ائمه اطهار نقش ایفا كند
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات فارس گفت: استان فارس با بیش از 14 هزار و 600 شهید و هزاران امام زاده واجب التعظیم افتخار دارد با حضور استان های جنوبی كشور بتواند در خصوص سازه های هنری برای ائمه اطهار نقش برجسته ای را ایفا كند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، عبدالرسول مختار نژاد روز گذشته در همایش بزرگ ستاد بازسازی عتبات عالیات كشور که با حضور استان های فارس، یزد، كرمان، خوزستان، بوشهر، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و كهگیلویه و بویر احمد به میزبانی شیراز برگزار شد، بیان کرد: ستاد بازسازی عتبات عالیات فارس با تدبیر همه افرادی كه صاحب نظر هستند توانسته با توجه به پهناور بودن استان، در شمالی ترین تا جنوبی ترین شهرستان كارگاه های ستاد بازسازی را راه اندازی كند.
وی افزود: جای افتخار دارد كه ستادهای بازسازی عتبات عالیات فارس در تمام شهرستان ها فعال بوده و خدمات ارزنده ای را با عشق به ائمه اطهار ارائه می دهند.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات فارس ابراز امیدواری کرد: به زودی ستاد بازسازی عتبات عالیات به ستاد بازسازی بقیع تبدیل شود تا بتوانیم برای حضرت فاطمه (س) نیز خدمت كنیم و آرامگاه درست كنیم.
مختارنژاد گفت: استان فارس با بیش از 14 هزار و 600 شهید و هزاران امام زاده واجب التعظیم افتخار دارد با حضور استان های جنوبی كشور بتواند در خصوص سازه های هنری برای ائمه اطهار نقش برجسته ای را ایفا كند.
وی با بیان اینکه استان فارس با حضور هنر و هنرمندان و مردم عاشق ولایت، توانسته نقش برجسته ای در بازسازی عتبات عالیات ایفا كند، تصریح کرد: فارس محل هنر و هنرمندان و مركز شعر و ادب و هنر است و همان طور كه امام خامنه ای فرمودند یك قله است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰