کد خبر:۱۸۸۲۵۹
مدیر کل بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس اردبیل:
سوم خرداد نماد افتخار ملی ماست/ دانشجویان با تحصیل و تهذیب راه شهدا را ادامه دهند
مدیرکل بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس اردبیل با بیان اینکه سوم خرداد نماد افتخار ملی ماست، گفت: در سوم خرداد سال 61، رزمندگان اسلام با جان فشانی و از خود گذشتگی و بدون باج دهی به دشمن، خونین شهر را آزاد کردند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اردبیل، زکی الله خوشبت امروز در مراسم بزرگداشت سوم خرداد در دانشکده فنی فاطمه اردبیل، بیان داشت: جنگ ایران و عراق، جنگی نابرابر و ناجوانمردانه بود که با مقاومت و ایستادگی ملت ایران و رهبری پیامبر گونه امام راحل به حماسه ای ماندگار و بزرگ در تاریخ ایران تبدیل شد.
وی افزود: فتح خرمشهر، نقطه عطف و امیدواری ملت بزرگ ایران برای ادامه مقاومت و مبارزه علیه دشمن متجاوز بود.
خوشبخت با اشاره به موقعیت استراتژیک خرمشهر گفت: اشغال خرمشهر برای عراق اهمیت زیادی داشت، به طوری که صدام در اوهام خود کلید بصره را برای آزادی خرمشهر به ایرانیان وعده داده بود، اما بعد از فتح خرمشهر به جای عمل به وعده اش، هشت نفر از فرماندهان خود را، بدلیل عدم توانایی در حفظ این شهر اعدام کرد.
مدیر کل بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس استان اردبیل ادامه داد: سوم خرداد نماد افتخار ملی ماست؛ در این روز، رزمندگان اسلام با جان فشانی و از خود گذشتگی و بدون باج دهی به دشمن شهر را آزاد کردند.
خوشبخت خطاب به دانشجویان گفت: نسل سومی ها مدیون نسل اولی های انقلاب هستند و باید با تحصیل و تهذیب ادامه دهنده راه آنها باشند.
لازم به ذکر است، مراسم گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر به همت بسیج دانشجویی دانشکده فنی فاطمه اردبیل برگزار شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰