کد خبر:۱۹۰۱۲۷
کاهش رتبه اعتباري بانک هاي آلمان و اتريش توسط موديز
موسسه اعتبار سنجی «مودیز» رتبه اعتباری شش بانک آلمان و سه بانک مهم اتریش را کاهش داد.
به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، موسسه آمریکایی مودیز روز چهارشنبه با این پیش بینی که اگر بحران منطقه یورو وخیم تر شود، بانک های آلمان و اتریش در معرض خطر قرار می گیرند، بر ظرفیت های محدود این بانک ها برای جبران ضرر و زیان تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، موسسه مودیز رتبه اعتباری بلند مدت کامرزبانک، دومین بانک آلمان و نیز بانک یونیکردیت ایتالیا، شعبه آلمان را با یک درجه کاهش از A2 به A3 رساند و چشم انداز این دو بانک را منفی اعلام کرد.
در مقابل، این موسسه تصمیم خود را در مورد دویچه بانک، نخستین بانک آلمان و شعبات آن به وقتی دیگر موکول کرد.
رتبه اعتباری بانک های دولتی منطقه ای لندس بانک بادن-ورتمبرگ و نورد دویچه لندس بانک نیز با چشم اندازی پایدار و یک درجه کاهش از A2 به A3 رسید.
در اتریش نیز رتبه بلند مدت ارست گروپ بانک با دو درجه کاهش از A1 به A3 رسید.
موسسه اعتبار سنجی مودیز رتبه اعتباری یونیکردیت بانک اتریش را نیز با چشم اندازی منفی، یک درجه کاهش داد و از A2 به A3 رساند. این موسسه همچنین رتبه اعتباری رایفایزن بانک اینترنشنال را با چشم اندازی پایدار، یک درجه کاهش داد و به این ترتیب رتبه اعتباری این بانک از A1 به A2 تنزل یافت.
موسسه مودیز در مورد بانک های اتریش، به ویژه آسیب پذیری آنها را در برابر اوضاع مرکز و شرق اروپا و نیز جامعه کشورهای مستقل متذکر شد.
این موسسه بیست و سوم آوریل اعلام کرد به تدریج نظر قطعی خود را در ارتباط با بانک ها منتشر خواهد کرد. این فرایند قرار بود اواسط ماه مه آغاز شود و اواخر ژوئن پایان یابد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰