کشف هر ماینر، ۳ میلیون تومان جایزه دارد + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۹۷۰۱
محمودی:

کشف هر ماینر، ۳ میلیون تومان جایزه دارد + فیلم

مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران از پرداخت ۳ میلیون تومان پاداش به ازای کشف هر دستگاه ماینر غیرمجاز خبر داد و از مردم خواست موارد مشکوک را گزارش کنند.
۱

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمود محمودی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران از اجرای طرح تشویقی برای شناسایی و کشف دستگاه‌های استخراج غیرمجاز رمزارز خبر داد و گفت: به ازای کشف هر دستگاه ماینر، ۳ میلیون تومان جایزه پرداخت می‌شود.

محمود محمودی با اشاره به فشار فعالیت ماینرهای غیرمجاز بر شبکه برق، از مردم خواست در صورت شناسایی محل فعالیت این دستگاه‌ها، موضوع را به شرکت توزیع برق اطلاع دهند.

به گفته وی، مقابله با استخراج غیرمجاز رمزارز یکی از اقدامات مؤثر برای کاهش مصرف غیرضروری برق و جلوگیری از فشار مضاعف بر شبکه است. بر این اساس، شهروندان می‌توانند با گزارش محل فعالیت ماینرهای غیرمجاز، علاوه بر کمک به مدیریت مصرف برق، برای هر دستگاه کشف‌شده ۳ میلیون تومان پاداش دریافت کنند.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار