کد خبر:۱۹۲۲۱۰
رئيس سازمان فناوری اطلاعات ایران:
شركتهاي دانش بنيان اصفهان را به قطب امنیت فناوری اطلاعات تبديل ميكنند
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: وجود شركتهای دانش بنیان و تعدد مراكز دانشگاهي و نيروي دانشگاهی در استان اصفهان این قابلیت را فراهم ميكند كه این استان به قطب صنعت امنیت فناوری اطلاعات تبدیل شود.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاری دانشجو»، علی حكیم جوادی روز گذشته در مراسم افتتاحيه سومین نمایشگاه تخصصی مخابرات، اطلاع رسانی و صنایع وابسته گفت: خوشبختانه فعالان بخش خصوصی اين استان به سطحي رسيده اند كه قادر به خنثي سازي بسیاری از تهدیدهای موجود در حوزه مجازي هستند.
وي ادامه داد: اين امر نیازمند توجه به بسترهای زیر ساختی و كاربردی كشور در اين زمينه است.
حكيم جوادي خاطرنشان ساخت: فناوری اطلاعات انقلابي بزرگ پس از انقلاب صنعتی محسوب مي شود كه در كمتر از 20 سال تأثیرات شگرفی را در جوامع اعمال كرد و اكنون نيز جزء جدانشدني زندگي مردم است.
ضعف ايران جمع آوري اطلاعات است
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنين با اشاره به ايجاد تحول اقتصادی بر اثر گسترش اين صنعت بيان کرد: ضعف ايران در عرصه بین المللی این صنعت، ضعف در جمع آوری اطلاعات است؛ چرا كه ايران مانند مجمع الجزایری است كه هيچ بخش آن ارتباط موفقی با دیگر جزایر برقرار نمی كند اين در حالي است كه هر يك از این جزایر، قابلیت های فراواني دارند.
وي گفت: قانون برنامه پنجم توسعه در بیش از 19 ماده به طور مستقیم به موضوع فناوری اطلاعات اشاره كرده و بیش از 48 ماده آن نيز به طور غیر مستقیم در بخش هايي چون فرهنگی، آموزشی و تجارت الكترونیك به موضوع فناوری اطلاعات پرداخته است.
حكیم جوادی در خصوص سومين نمايشگاه مخابرات استان نيز گفت: با برگزاری همایش ها و سمينارهای مرتبط با فناوری اطلاعات اين صنعت روز به روز دستاوردهای بیشتری كسب خواهد كرد.
لازم به ذکر است، سومین نمایشگاه تخصصی مخابرات، اطلاعرسانی و صنایع وابسته (comtex2012) از 31 خرداد تا سه تیرماه در محل نمایشگاه های بين المللي استان واقع در پل شهرستان طي ساعات بازديد 16 تا 22 در حال برگزاري است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰