کد خبر:۱۹۳۳۱۱
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح:

دخالت کشورهای خارجی تنش بین سوریه و ترکیه را تشدید می کند

سردار وحیدی با اشاره به اینکه سوریه و ترکیه باید با گفت و گو مسائل را حل کنند گفت: دخالت كشورهاي خارجي در چنين تنش‌هايي، تنها تنش را تشديد مي‌كند.    
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سردار احمد وحيدي پس از جلسه امروز هيات دولت در جمع خبرنگاران، درباره اخبار منتشر شده مبني بر توليد انبوه هواپيماي بدون سرنشين آمريكايي اظهار كرد: فعلا بنا نداريم در اين رابطه اظهارنظر كنيم و آنچه كه وظيفه‌مان باشد، در وزارت دفاع انجام خواهيم داد.

وي درباره ساخت هواپيماهاي مسافربري توسط وزارت دفاع نيز گفت: ساخت هواپيماهاي مسافربري از سال‌ها قبل در دستور كار ما قرار داشته است و همچنان كه مي‌دانيد، ايران 140 را توليد مي‌كنيم. ما همچنان در اين زمينه به فعاليت‌هاي خود ادامه خواهيم داد.

وزير دفاع در ادامه، به تحولات منطقه و تنشي كه ميان سوريه و تركيه اشاره كرد و افزود: به نظر من تنش در مرزهاي سوريه و تركيه به سلاح نيست و بهتر است هر دو طرف مسائل و مشكلات خود را با گفت‌وگو حل كنند. نبايد سطح تنش‌ها به اين حد برسد.

وحيدي با اشاره به موضع‌گيري سازمان ناتو درباره اختلاف ميان تركيه و سوريه اظهار كرد: اين موضع از مواضع سياسي آنها برمي‌خيزيد. ما نبايد كاري كنيم كه دو كشور مسلمان كه با هم اختلاف پيدا كرده‌اند، براي حل اختلاف خود سراغ كشورهاي غربي بروند. گروه ناتو و يا هر كشور خارجي ديگر در اين مناقشه به نفع هيچ‌كس نيست و روابط ديرينه و دوستانه دو كشور را به خطر مي‌اندازد.

وي افزود: وقتي بين دو كشور تنش ايجاد شده باشد، ممكن است اتفاقاتي نظير آنچه كه در مرزهاي تركيه و سوريه افتاد، بيفتد، اما نبايد بگذاريم كه اينها تبديل به تنش شوند. بايد تنش‌ها را كم كرد تا از وقوع چنين اتفاقاتي هم جلوگيري شود.

وزير دفاع در پايان تاكيد كرد: حضور كشورهاي خارجي در چنين تنش‌هايي، تنها تنش را تشديد مي‌كند و دليل مخالفت ما با حضور نيروهاي خارجي در منطقه نيز همين مساله است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار