آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۳۷۳۲
وزیر دفاع خبر داد:

دستیابی ایران به جزئیات جدیدی از پهپاد RQ170

سردار وحیدی گفت: دستیابی به جزئیات و مسایل فنی RQ170 مسیر طبیعی خود را طی می‌کند که در این راستا دستاوردهای جدیدی بدست آمده اما بنای انتشار عمومی آنها را نداریم.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سردار احمد وحیدی اظهار داشت: دستیابی به جزئیات و مسایل فنی RQ170 مسیر طبیعی خود را طی می‌کند که در این راستا دستاوردهای جدیدی بدست آمده اما بنای انتشار عمومی آنها را نداریم.

وی در ادامه در خصوص آخرین وضعیت شکایت ایران از روسیه بابت عدم تحویل سامانه موشکی S300 خاطرنشان کرد: این موضوع هنوز در مجامع حقوقی بین المللی در حال بررسی است و این افزایش زمان رسیدگی در مجامع در این گونه مجامع طبیعی است.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح همچنین در خصوص تنگه هرمز و امنیت منطقه گفت: ایران تا کنون بزرگترین تامین کننده امنیت تنگه هرمز بوده و با هر کسی که قصد به مخاطره انداختن این تنگه را داشته مقابله کرده است.

وی با تاکید بر اینکه تنگه هرمز بخشی از منافع حیاتی کشورمان است، اظهار داشت: ما نسبت به تنگه هرمز حساسیت ویژه‌ای داریم و تمام اتفاقاتی که در این تنگه می‌افتد را زیر نظر داشته و مراقبت می‌کنیم.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار