امروز ايران به يمن جوانان سخت‌كوش در مقابل تحريم‌ها استوار ايستاده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۴۷۰۶
معاون وزير ورزش و جوانان:

امروز ايران به يمن جوانان سخت‌كوش در مقابل تحريم‌ها استوار ايستاده است

معاون وزير ورزش و جوانان گفت: امروز جمهوري اسلامي ايران به يمن وظيفه شناسي جوانان ساعي و سخت كوش در مقابل تمام تحريم‌ها و ناملايمات ايستاده است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از گرگان، محمدصادق علي‌اكبري شب گذشته در مراسم تجليل از 72 جوان برتر استان گلستان در استاديوم ورزشي امام خميني(ره) شهرستان گرگان، تصريح كرد: امروز جمهوري اسلامي به يمن بهره‌مندي از 25 ميليون جوان سخت كوش توانسته توسعه و پيشرفت خود را در عرصه‌هاي مختلف با تدابير مقام معظم رهبري و خدمت بي‌بديل جوانان شاهد باشد.

وي افزود: وزارت ورزش و جوانان براي اينكه عرصه تجليل از جوانان منحصر به جوانان المپيادي نشود با نگاه جامع دكتر عباسي، جشنواره حضرت علي اكبر(ع) را در 12 عرصه تدوين و برگزار كرد.

معاون وزير ورزش و جوانان اظهار داشت: در جشنواره حضرت علي اكبر(ع) از جوانان فعال در عرصه‌هاي فرهنگي، اجماعي، كارآفريني، قاريان جوان، طلاب جوان و ورزشكاران تجليل شد تا روزنه‌اي براي بروز استعدادهاي ساير جوانان ميهن اسلامي باشد.
 
اكبري از اعلام انتخاب جوان برتر سال 92 در جشنواره حضرت علي اكبر(ع) در روز جوان سال آينده خبر داد و افزود: جوانان از دورترين روستاها و نقاط كشور مي‌توانند با توجه به استعداد خود در اين جشنواره شركت كنند و از برترين جوانان تجليل خواهد شد.

وي خاطرنشان كرد: امروز جمهوري اسلامي ايران به يمن وظيفه شناسي جوانان ساعي و سخت‌كوش در مقابل تمام تحريم‌ها و ناملايمات ايستاده است.

معاون وزير آموزش و پرورش ابراز داشت: مسئوليت جوانان برتر در حفظ و انتقال ارزش‌هاي نظام بيشتر است كه بايد با تلاش مضاعف و شبانه روزي در مسير توسعه كشور با تاسي از رهنمودهاي مقام معظم رهبري بكوشند.

اكبري گفت: در ارزيابي از منابع كشورها، جوانان برترين منابع پايدار به شمار مي‌آيند.

لازم به ذكر است، در اين همايش از 72 جوان برتر و نخبه استان و چند تن از شهداي جوان به ياد 72 يار عاشورايي سالار شهيدان در برنامه‌اي نمادين قدرداني و تجليل شد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار