برگزاری اجلاس هيئت‌هاي سازمان نظام مهندسي در کرمانشاه از افتخارات استان است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۵۵۲۷
استاندار کرمانشاه:

برگزاری اجلاس هيئت‌هاي سازمان نظام مهندسي در کرمانشاه از افتخارات استان است

استاندار كرمانشاه با صدور پیامی به مناسبت برگزاری پانزدهمين اجلاس هيئت‌هاي سازمان نظام مهندسي كشور در کرمانشاه برگزاری این اجلاس را از افتخارات اين استان برشمرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمانشاه، سيد داوود هاشمي با صدور پیامی به مناسبت، برگزاری پانزدهمين اجلاس هيئت هاي سازمان نظام مهندسي كشور در کرمانشاه برگزاری این اجلاس را از افتخارات استان کرمانشاه برشمرد.
 
در بخشي از اين پيام آمده است: از آنجا كه سازمان نظام مهندسي با عضويت بيش از 250 هزار مهندس، بزرگترين NGO تخصصي كشور محسوب مي شود و اعضاي نظام مهندسي كشور در پي تحقق توسعه كشور و  رشد و تعالي آن از طريق استانداردسازي روزافزون فرآيندهاي طراحي، اجرا و بهره‌برداري در حوزه‌هاي كاري متعدد خود هستند؛ بنابراين همواره بايد براي توسعه دانش خود بنا به ضروريات علمي روز جهان و بهره‌گيري از تجربيات ارزشمند پيشكسوتان اين عرصه حركت كنند.
 
اين پيام مي افزايد: توسعه پايدار و همه جانبه كشور و ترجيح منافع ملي بر منافع شخصي بي ترديد سرمنشا امور و فعاليت هاي سازمان هاي نظام مهندسي است كه جايگاه رفيع و شايسته كشور در عرصه‌هاي مرتبط با حوزه كاري مربوطه نشأت گرفته از همين تعهد و التزام است و با روند رو به رشدي كه نظام هاي مهندسي كشور در استان هاي مختلف دارند، چشم انداز روشني در اين خصوص فراروي كشور  است.
پربازدیدترین آخرین اخبار