روشنگری دانش‌آموختگان طرح ولایت در زمان اصلاحات باعث شد آنها از این طرح ضربه بخورند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۷۴۲۳
یک فعال سیاسی در هرمزگان:

روشنگری دانش‌آموختگان طرح ولایت در زمان اصلاحات باعث شد آنها از این طرح ضربه بخورند

یک فعال سیاسی در هرمزگان گفت: روشنگری دانش‌آموختگان طرح ولایت در زمان اصلاحات باعث شد آنها از این طرح ضربه بخورند؛ به نحوی که بسیاری از همین دانش آموختگان به عنوان کادر دولت، مسائل را روشنگری کردند.
یاسر حزباوی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بندرعباس، اظهار داشت: در زمان اصلاحات بیشترین هجمه علیه طرح ولایت صورت می گرفت؛ آنها به دنبال این بودند که از دانشجویان به عنوان پیاده نظام استفاده کنند، اما روشنگری دانش آموختگان طرح ولایت در زمان اصلاحات باعث شد آنها از این طرح ضربه بخورند؛ به نحوی که بسیاری از همین دانش آموختگان به عنوان کادر دولت مسائل را روشنگری کردند.

وی بیان داشت:‌ از آنجايي که دانشجويان به عنوان گروه مرجع و آگاه جامعه شناخته مي شوند، تاثير گذاري بالايي در جريانات موجود در جامعه دارند، اما متاسفانه در دوره دوم خرداد عده اي سعي کردند از اين ظرفیت که می شد به عنوان کادر اصلی نظام در خدمت اسلام و نظام و انقلاب باشند، در راستاي اهداف سودجويانه خود استفاده کنند.

این فعال سیاسی در هرمزگان طرح ولایت را یکی از تاثیرگذارترین طرح ها در فضای دانشگاه و جامعه دانست و تصریح کرد: در زمان اصلاحات این طرح ولایت بود که فضای دانشگاه را تحت تاثیر مثبت قرار داد و با روشنگری مسائل مختلف دانش آموختگان این طرح، اهداف سودجوبان اصلاحات برملا شد. 

کادرسازی فکری و عملی برای نظام از طرح ولایت سرچشمه گرفت

حزباوی افزود: در دوره اصلاحات بسیار تلاش شد با استفاده ابزاری از دانشجویان به عنوان پیاده نظام به اصطلاح به اصلاحات دست بزنند، اما حضور به موقع دانش آموختگان طرح ولایت در صحنه و روشنگری آنها مشخص کرد کادر سازی فکری و عملی برای نظام از این طرح سرچشمه گرفت.

وی تصریح کرد:‌ طرح ولایت با یک تفکر و مبانی درست شکل گرفت و هم اکنون نیز این طرح با مدیریت آیت الله مصباح این روند را ادامه می دهد؛ در واقع  یکی از حرکت های با ارزش دوره های طرح ولایت آگاه سازی افکار و ارزش های اعتقادی جوانان و مبنای آن معرفت و شناخت است.

این پیشکسوت طرح ولایت ضمن تاکید بر مبانی کار آموزشی و فرهنگی بیان داشت:‌ مبانی کار باید محکم باشد و زمانی که مبانی کار فرهنگی درست باشد، قطعا تحلیل و تصمیم گیری ها نیز درست می شود و بصیرت نیز در افراد به وجود می آيد.

حزباوی ادامه داد:‌ زمان ما عمده شبهات و بحث های رایج مباحث کلامی بود و واقعا هم دانشجویان با اطلاعات و پیش زمینه های خوبی که داشتند در این دوره ها شرکت می کردند.

وی اضافه کرد: قبلا فضای مباحث و شبهات، بحث های تئوریک بود؛ اما امروز شبهات حول ناکارآمدی نظام دینی است؛ لذا این طرح به عنوان الفبای تفکر به دنبال این است که این شبهات را برطرف کند.

این پیشکسوت طرح ولایت در هرمزگان افزود: اجرای این مهم نیازمند انگیزه و تلاش خود دانش آموختگان این طرح هم است که فقط به مباحث اکتفا نکنند؛ بلکه خود نیز به دنبال این باشند که اطلاعات خود را به روز کنند.

حزباوی در پایان با اشاره به اینکه رسالت بسیج دانشجویی از برگزاری طرح ولایت تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت نیروهای همطراز انقلاب است، اظهار داشت:‌ ایجاد انگیزه کار توسط دست اندرکاران این طرح از یک سو و ارتباط استاد شاگردی در اجرای بهتر این طرح از سوی دیگر بسیار موثر خواهد بود.
پربازدیدترین آخرین اخبار