خليج فارس يک نام کهن ايراني است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۷۶
استاد دانشگاه فردوسي مشهد:

خليج فارس يک نام کهن ايراني است

استاد دانشگاه فردوسي گفت: واقعيت اين است که خليج فارس يک نام کهن ايراني است که از بدو تاريخ بر روي اين خليج گذاشته شده است.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از مشهد، هادي اعظمي 10 ارديبهشت ماه در همايش خليج فارس در دانشگاه فردوسي مشهد، گفت: اصطلاح خليج عربي براي نخستين بار از سوي نمايندگان انگليسي با هدف ايجاد فتنه و اختلاف بين کشورهاي منطقه مطرح شد و عرب ها در اين زمينه تلاش حساب شده اي را آغاز کردند.

اعظمي با اشاره به چالش هاي پيش روي ايران در خليج فارس گفت: تعدد ديدگاه هاي ژئوپلتيک در منطقه، دغدغه همسايگان در خليج فارس، تعدد تضادها و اختلاف ها بين کشورهاي مختلف و درک موقعيت سياسي و جغرافيايي اين منطقه توسط سياستمداران از جمله چالش هاي ژئوپلتيکي پيش روي ايران در خليج فارس مي باشد.

وي درباره راهکارهاي ايجاد ثبات و پايداري ايران در خليج فارس گفت: درک موقعيت سياسي و جغرافيايي، بالا بردن توان و وزن ژئوپلتيکي منطقه، تشويق و ترغيب براي شکل گيري سازه منطقه اي شامل تمام کشورهاي منطقه، تاکيد بر مشترکات موجود به ويژه دين مبين اسلام، تلاش براي رفع سوء تفاهم ها و تلاش براي جذب و جلب حمايت هاي مخالفان جهاني از جمله راهکارهايي است که مي توان در جهت ثبات و پايداري ايران در خليج فارس بکار گرفت./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار